مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دانشجویان و استادان قرائت برگزار شد.

۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۷۰۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
یکشنبه 13 اسفند 96 مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دانشجویان و استادان قرائت در بخش تحقیق، ترتیل، اذان و مناجات خوانی در دانشکده اقتصاد برگزار شد.

در این بخش از مسابقات (مرحله دانشگاهی) بیش از 400 نفر ثبت نام نمودند و پس از داوری و ارزیابی، راه یافتگان به مرحله منطقه ای مشخص می شوند. داوری این دور از مسابقات را اساتید قرائت برجسته کشوری (استاد پورزرگری و سعیدیان) بر عهده گرفتند و قرعه های شرکت کنندگان جهت تلاوت بخش ترتیل، تحقیق و مناجات خوانی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مشخص شده بود.
گفتنی است سی و سومین دوره از مسابقات قرآن و عترت(مرحله دانشگاهی) نسبت به دوره های قبل افزایش چشمگیر شرکت کنندگان را در پی داشت و با استقبال خوبی مواجهه شد و نشان از علاقه به فعالیت در این حوزه را می رساند.

ضمنا آزمون کتبی بصورت سراسری و همزمان در هفته گذشته در تمامی رشته های حفظ و بخش کتبی آزمون برگزار شد.

رشته های آزمون این دوره از مسابقات در بخش شفاهی شامل رشته های :  تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، دعا و مناجات خوانی، اذان (برادران) بود که نفرات برگزیده جهت معرفی به مرحله مسابقات منطقه ای از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به وزارت علوم معرفی می شوند.