برگزیدگان بیست و ششمین جشنواره دانشجویان نمونه سراسر کشور معرفی و تقدیر شدند

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۷۲۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
در مراسمی با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت از ۴۰ دانشجوی نمونه کشوری تقدیر شد.
برگزیدگان بیست و ششمین جشنواره دانشجویان نمونه سراسر کشور معرفی و تقدیر شدند

در  مراسمی با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر  بهداشت  از ۴۰ دانشجوی نمونه کشوری قدردانی شد.

در این مراسم ۲۷ دانشجو  از وزارت علوم و ۱۳ دانشجو از وزارت بهداشت به عنوان برگزیدگان بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه سراسر کشور معرفی و قدردانی شدند.

در این میان محمدامین کیخای فرزانه – دکتری حقوق خصوصی از دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان دانشجوی نمونه کشور انتخاب شد. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برای ایشان توفیقات روز افزون را از خداوند منان مسئلت دارد.