جشن نوروز به همت کانون ایران­‌‎شناسی و گردشگری دانشگاه علامه‌­طباطبائی

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۷۸۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
جشن نوروز به همت کانون ایران­‌‎شناسی و گردشگری دانشگاه علامه‌­طباطبائی در دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد.
جشن نوروز به همت کانون ایران­‌‎شناسی و گردشگری دانشگاه علامه‌­طباطبائی

این مراسم دوشنبه، ۲۱ اسفندماه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه‌­طباطبائی با حضور امید مهدی­‌نژاد شاعر، نویسنده و طنزپرداز در جمع مسئولان فرهنگی و دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم، دانشجویان مهاجر عرب‌زبان تئاتر اجرا کردند و خاطرات طنز خود از سفرشان به ایران را برای دیگر دانشجویان نقل کردند.

سپس علیرضا امیدبخش، مدیر امور فرهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه علامه­‌طباطبائی برای حاضران سخنرانی کرد. در ادامه امید مهدی‌‌نژاد، شاعر، نویسنده و طنزپرداز و نویسنده برای حضار شعر خواند.

در بخش دیگر مراسم، علی اکبریان­‌میمند، وحید حیاتی و تعدادی دیگر از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به شعرخوانی و خاطره‌گویی پرداختند.

در پایان و بعد از اجرای کانون موسیقی، مسابقه‌ای بین دانشجویان برگزار شد و به برندگان آن جوایزی اهدا شد. همچنین در انتها به ­قید قرعه به تعدادی از حاضران هده‌ای اهدا شد.