همراه با بهشت خاکی 9 در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس؛ اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۷۸۵ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
اردوی راهیان نور، بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی (بهشت خاکی ۹) با حضور دانشجویان و هیأت رئیسه این دانشگاه در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در قالب دو اردوی مجزای خواهران و برادران در حال برگزاری است.

نهمین دوره اردوی راهیان نور دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان بهشت خاکی ۹ در دو بخش خواهران و برادران از نیمه دوم اسفندماه در حال برگزاری است.

اردوی برادران از ۱۷ تا ۲۱ اسفندماه و اردوی خواهران نیز از ۲۰ تا ۲۴ اسفندماه است که از مناطق عملیاتی چون دوکوهه، فکه، شلمچه، طلاییه، فتح‌المبین، علقمه، خرمشهر، کانال کمیل، هویزه و برخی دیگر از مکان‌های عملیاتی بازدید می‌کنند.

هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی روزهای ۱۹ و ۲۰ اسفندماه با حضور در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در جمع شرکت‌کنندگان در اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی این دانشگاه حضور پیدا کردند.

در این اردو ۹۰ نفر از براداران و ۲۵۰ نفر از خواهران دانشگاه علامه طباطبائی حضور دارند که از مناطق عملیاتی دوکوهه، فکه، کانال کمیل، هویزه، طلائیه، هور العظیم، علقمه، نهر‌ خین، شلمچه، اردوگاه شهید باکری، معراج الشهدای اهواز، مقبره شوش دانیال و سایر مناطق بازدید می‌کنند.

در این بازدید محمدرضا ویژه، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی، حمیدرضا علومی‌یزدی، معاون پژوهشی، حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی، نعمت‌الله ایرانزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی و غلامعلی کارگر، رئیس دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی حضور داشتند.

همچنین حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این بازدید حضور داشت.

میثاقنامه #بهشت_خاکی_۹

این قول وقرار یک دانشجوی معمولی با شماییست که زمانی معمولی بودید.تلاشی است برای حرکت یک قدمی از خودش به سوی شما. شما که دائم در حال رشد و حرکت هستید و شما که یک زمانی حرکت نکرده بودید.

دانستن  جواب این سوال است که چگونه فهمیدید که بی حرکت هستید و چگونه از جا بلند شدید و به راه افتادید. ما در ظاهر از صبح تا شب در حال تلاشیم ولی خیلی از اوقات اگر درست فکر کنیم در دایره ای بسته سر نقطه اول برمیگردیم. یا حداکثر روی زمین حرکت میکنیم که آنهم علارغم وسعت زمین باز هم محدود است.

حرکت از زمین به سوی آسمان چگونه است و از کجا باید شروع کرد؟ چگونه باید در برابر مظاهر گناه ایستاد و چگونه باید از سیم خاردار های نفس عبور کرد؟

این سوالاتی است که این دانشجو که میخواهد رفیق شهدا شود، از کانال کمیل و فکه منفک کننده، دوکوهه محل عشقبازی شما و ذرات طلایی طلائیه خواهد پرسید. نی های حور و منطقه عملیات رمضان، نهر خین و شلمچه این قتلگاه جبهه ها نیز مورد سوال خواهند بود . اگر پاسخ گرفت و شما شهیدان با معرفت پاسخی را در گوشش زمزمه کردید با شما قرار میگذارد. قراری که به مدد مادرتان حضرت زهرا سلام ا... علیها گسسته نخواهد شد.

میداند که اگر کمک شما نباشد از پس حیله های شیطان برنمی آید و بازگشت او به شهر، بازگشت به همان نقطه اول خواهد بود ولی روی معرفت شما و کمک مادر جان، حضرت زهرا سلام ا... علیها حساب کرده است...