باب وصال ۴ اعتکاف دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در مسجد امام علی (ع)

۱۲ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۸۱۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
اعتکاف دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در مسجد امام علی (ع) این دانشگاه با حضور پرشور دانشجویان از شب جمعه 10 فروردین97 شروع شد.
باب وصال ۴ اعتکاف دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در مسجد امام علی (ع)

همزمان با مساجد و دانشگاه‌های سراسر کشور، دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی نیز از شب جمعه 10 فروردین97 با حضور در مسجد امام علی(ع) این دانشگاه معتکف شدند.

در این مراسم سخنرانی، قرائت دسته جمعی قرآن کریم، مولودی و مناجات خوانی، حلقه های معرفتی و ... از برنامه های مهم چهارمین اعتکاف دانشجویی مسجد امام علی (علیه السلام) دانشگاه علامه طباطبایی با عنوان باب وصال۴ است.

مناجات خوانی حاج آقا ماشاالله عابدی در اولین سحر اعتکاف دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی، سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین گلپیچی، مولودی خوانی حاج مرتضی طاهری در شب میلاد امام علی (علیه السلام) و در مسجد مزین به نام امام علی (علیه السلام) دانشگاه علامه طباطبایی، مراسم تلاوت دسته جمعی اعتکاف دانشجویی، حلقه های معرفتی با همراهی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای سلگی و گلپیچی از برامه های اعتکاف باب الوصال 4 می باشد.

سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین صدیقی و حجت الاسلام و المسلمین سرلک از دیگر برنامه های اعتکاف دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در مسجد امام علی (ع) است و در روز پایانی دوشنبه 13 فروردین 97 مناجات خوانی ام داود با صدای حاج مرتضی طاهری به پایان می رسد.