نشست هم اندیشی ستاد بزرگداشت اعیاد شعبانبه تشکیل شد

۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۸۵۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
چهارشنبه 22 فروردین 1397 ستاد بزرگداشت اعیاد شعبانبه با حضور مسئولین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نماینده نهاد رهبری در دانشگاه، نمایندگان تشکلهای دانشجویی، انجمن های علمی دانشجویی، کانونهای فرهنگی هنری و اجتماعی در سالن جلسات این معاونت به منظور برنامه ریزی و تعامل واحدها با یکدیگر در برگزاری این مراسمات تشکیل شد.
نشست هم اندیشی ستاد بزرگداشت اعیاد شعبانبه تشکیل شد

در این نشست هم اندیشی مقرر شد مراسم اعیاد شعبانیه علاوه بر فضای دانشگاه در سطح خانه های دانشجویی نیز برگزار شود و از این ظرفیت  و پتانسیل نیز استفاده شود. خرد جمعی و همفکری و تعامل معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با سایر واحدها در برگزاری برنامه ها موجب ارتقاء کمی و کیفی فعالیت ها می شود.