نشست شورای فرهنگی دانشگاه با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و اعضای شورا در سالن شورای دانشگاه

۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۸۵۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و اعضای شورا نشست شورای فرهنگی دانشگاه عصر چهارشنبه 22 فروردین 1397 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد.

دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست از تشکلهای دانشجویی، انجمن های علمی دانشجویی، کانونهای فرهنگی هنری و اجتماعی  با تمام اختلاف سلایقی که دارند خواست که با در نظر گرفتن یک سری اولویت ها به دنبال اعتلای نظام باشند تا بتوانیم دانشگاه را به یک الگو برای کنش متقابل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برای سایر نهادها تبدیل کنیم. وی افزود حتی الامکان تشکلهای دانشجویی، انجمن های علمی دانشجویی، کانونهای فرهنگی هنری و اجتماعی برنامه یکساله و یا ترمی خود را ارائه دهند و طبق برنامه فعالیتهای خود را با نشاط، پویا و پرانرژی پیش ببرند. دستیابی به مرامنامه فرهنگی برای هرخانه دانشجویی باید هدف مطلوب ما در آینده نزدیک باشد و به آن دست پیدا کنیم. تا کنون 95 درصد درخواست مجوز فعالیت ها که در شورای فرهنگی مورد بررسی قرار می گیرد از سوی این شورا تایید شده است و محدودیت زیادی نداریم و سعی در تسهیل بخشی در اجرای فرآیند صدور مجوز فعالیتها برای دانشجویان داریم.

در ادامه این نشست دکتر ایران زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به ارائه گزارشی جامع از روند فعالیت واحد های مختلف این معاونت پرداخت. ایشان بیان داشت تا کنون 95 درصد درخواست مجوز فعالیت ها که در شورای فرهنگی مورد بررسی قرار می گیرد از سوی این شورا تایید شده است و به جزئیات گزارش پرداختند. در خصوص مسائل راهبردی و حمایت از کالای ایرانی و راه کارهای اجرایی شدن آن در دانشگاه از موارد مطرح در جلسه بود. در پایان به دستور جلسه پرداختند و موارد را به شور و بررسی گذاشتند.