امتداد ... (ویژه برنامه بزرگداشت سوم خرداد) با حضور سردار علی فضلی

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۱۰۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
ویژه برنامه بزرگداشت سوم خرداد با اجرای برنامه‌های مختلف، یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.
امتداد ... (ویژه برنامه بزرگداشت سوم خرداد) با حضور سردار علی فضلی

برنامه «امتداد» به مناسبت بزرگداشت سوم خرداد به همت امور شاهد و ایثارگر، بسیج اساتید و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن اجتماعات دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می‌شود.

در این برنامه، سردار علی فضلی، فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) به ایراد سخنرانی می‌پردازد. همچنین، اجرای موسیقی، خاطره‌گویی، تقدیر از دانشجویان ساعی و ممتاز شاهد و ایثارگر و قرعه‌کشی مسابقه کتاب‌خوانی «حکایت زمستان» از دیگر قسمت‌های این برنامه است.