برنامه «امتداد» به مناسبت بزرگداشت سوم خرداد برگزار شد

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۱۳۴ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
مراسم «امتداد؛ ویژه برنامه بزرگداشت سوم خرداد» با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن اجتماعات دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شد.
برنامه «امتداد» به مناسبت بزرگداشت سوم خرداد برگزار شد

برنامه «امتداد» به مناسبت بزرگداشت سوم خرداد به همت امور شاهد و ایثارگر، بسیج اساتید و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت 1397 در سالن اجتماعات دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.

در این مراسم، عبدالله معتمدی، مسئول بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی، سردار علی فضلی، فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)، رحیم احمدی روشن، پدر شهید مصطفی احمدی روشن و حمید صالحی، عضو هیئت علمی گروه روابط بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی سخنرانی کردند.

همچنین همسر شهید مدافع حرم امیر سیاوشی مهمان این مراسم بود.

گفتنی است در پایان این مراسم از دانشجویان ساعی و ممتاز شاهد و ایثارگر این دانشگاه تقدیر شد.