توسعه شاخصهای عمرانی دانشگاه در گرو کمک خیرین است / محرومیتزدایی علمی-فرهنگی از «دشتیاری» درخشانترین کار دانشجویان علامه
توسعه شاخصهای عمرانی دانشگاه در گرو کمک خیرین است / محرومیتزدایی علمی-فرهنگی از «دشتیاری» درخشانترین کار دانشجویان علامه
اولین همایش بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی با حضور اعضای مجمع خیرین کشور و برخی از استادان این دانشگاه، ۲۷ اردیبهشتماه در دانشکده اقتصاد برگزار شد.
اکبر آخوندی، مدیرعامل بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی و معاون مدیر فرهنگی دانشگاه با اشاره به هدف بنیاد خیرین و سیاست مسئولان دانشگاه برای خیرین، گفت: کمک به دانشجویان بیبضاعت دانشگاه که با تمام مشکلات مالی و خانوادگی در حال تحصیل هستند و همچنین بورسیههای تحصیلی برای کمک به بحث علمی دانشجویان و ایجاد رغبت در فضای دانشگاه از جمله اهداف بنیاد خیرین است.
در این همایش، اکبر آخوندی، مدیرعامل بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی و معاون مدیر فرهنگی دانشگاه هدف همایش را پاسداشت خدمات ارزنده خیرین دانشگاه علامه طباطبائی دانست و گفت: خیرین بسیاری در طول این سالها به دانشگاه علامه کمک کردند تا این دانشگاه بتواند به جایگاه رفیع خود برسد. کمک به دانشجویان بیبضاعت دانشگاه که با تمام مشکلات مالی و خانوادگی در حال تحصیل هستند و همچنین بورسیههای تحصیلی برای کمک به بحث علمی دانشجویان و ایجاد رغبت در فضای دانشگاه از جمله اهداف بنیاد خیرین است.
وی افزود: هدف سوم این بنیاد کمک به طرحهای عمرانی دانشگاه است که تاکنون کارهای بزرگی صورت گرفته و امیدواریم که بتوانیم در ادامه به کمک دوستان در بنیاد خیرین این فضا را رشد و شاخصهای عمرانی دانشگاه را در سالهای آینده توسعه دهیم.
همچنین زهرا بهرامن، دبیر کانون فرهنگی خیریه دانشگاه علامه طباطبائی در همایش بنیاد خیرین دانشگاه به ارائه گزارشی از فعالیت این کانون در منطقه دشتیاری پرداخت و گفت: توانستیم محرومیتزدایی علمی-فرهنگی را در محرومترین منطقه آموزشی کشور، منطقه دشتیاری استان سیستان و بلوچستان به انجام برسانیم.
در این همایش زهرا بهرامن، دبیر کانون فرهنگی خیریه دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه این کانون خیریه، برترین خیریه دانشجویی کشوری در سال گذشته است، گفت: اگر حمایت دانشگاه و رئیس دانشگاه نبود قطعاً دانشجوها نیز نمیتوانستند این مهارت بدست آمده را با علم دانشجویی خود تلفیق کنند. وی سه هدف کانون خیریه را چنین برشمرد: فرهنگسازی کار خیر، محرومیتزدایی علمی- فرهنگی در مناطق محروم کشور و حمایت از دانشجویان بیبضاعت دانشگاه.
بهرامن ادامه داد: در این سه هدف، نتایج درخشانی برای دانشگاه به ارمغان آمد از جمله اینکه در بخش فرهنگسازی در این چهار سال بیش از ۱۰۰ طرح به ثمر رساندیم و همچنین بیش از پنجاه میلیون جذب منابع مالی برای دانشجویان بیبضاعت دانشگاه داشتیم و این یک افتخار است که توانستیم با وسع دانشجویی خود به این سطح از کمک به دانشجویان برسیم. درخشانترین نتیجهای که کانون فرهنگی خیریه توانست به ارمغان آورد، محرومیتزدایی علمی-فرهنگی بود که توانستیم در محرومترین منطقه آموزشی کشور، منطقه دشتیاری استان سیستان و بلوچستان به انجام برسانیم.
دبیر کانون فرهنگی خیریه دانشگاه علامه ادامه داد: تمام کمکهای ما به این منطقه در قالب اردوهای جهادی شکل گرفت، در طی این سه سال، چهار اردوی جهادی و بیش از ۵۰ دانشجو به این منطقه اعزام شده است.
وی هدف اردوهای جهادی را توسعه زیرساخت و تعلیم و تربیت دانشآموزان دانست و گفت: این کانون، اولین کانونی بود که طرح پایش تحلیلی را انجام داده و براساس آن اولویتها در منطقه مشخص شدند. اولین کتابخانه منطقه را با کمک کتابهای خود دانشجویان علامه تجهیز کردیم. میانگین رتبههای دانشآموزان این منطقه از ده هزار و پنجاه هزار به پایینتر از ده هزار رسیده است و خواهش من از خیرین این است که نگاه ویژهای به این منطقه داشته باشند.
عکس: شکیبا شیرازیتهرانی- عطنا
نظر شما :