تشییع پیکر شهید گمنام در مراسم شب قدر دانشگاه علامه طباطبائی

۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۳۲۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
مراسم معنوی شب قدر (۲۳ رمضان) همراه با تشییع پیکر مطهر یک شهید گمنام پنجشنبه، ۱۷خرداد‌ماه در مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
تشییع پیکر شهید گمنام در مراسم شب قدر دانشگاه علامه طباطبائی

سومین شب از مراسم شب‌های قدر به همت هیئت دانشجویی اصحاب عاشورایی دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت فرهنگی دانشگاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با حضور استادان، دانشجویان، کارکنان و اهالی منطقه دهکده المپیک در مسجد امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.

دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی هم در این شب در جمع دانشجویان حاضر شد و در این مراسم پر خیر و برکت شرکت کرد. بر اساس این گزارش، از جمله‌ برنامه‌های این مراسم قرائت قرآن، سخنرانی، خواندن دعای جوشن کبیر ‌و پذیرایی از مهمانان در سحر است که با سخنرانی شیخ رضا پناهیان و مداحی جواد اکبری و سیدمحمود علوی برگزار شد.

در بخشی از مراسم پیکر مطهر یک شهید گمنام روی دست دانشجویان تشییع شدکه حال و هوای خاصی به شب قدر دانشگاه علامه طباطبائی داد.

عکس: علی صداقت سرچشمه-عطنا