اعلام اسامي منتخبين دانشگاه علامه طباطبائی در المپياد متمركز سال 1397

اعلام اسامی منتخبین دانشگاه علامه طباطبائی در المپیاد متمرکز سال 1397

۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۴۰۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
مرحله نهایی المپیاد دانشجویی در یکی از دانشگاه‌های واقع در شهر تهران در روزهای ۲۸ و ۲۹ تیرماه سال ۱۳۹۷ برگزار می‎شود.
اعلام اسامی منتخبین دانشگاه علامه طباطبائی در المپیاد متمرکز سال 1397

ضروری است منتخبین المپیاد متمرکز (همزمان با ارشد)، گواهی اشتغال به تحصیل نیمه دوم سال تحصیلی 97 را به آدرس ایمیل ذیل ارسال کنند. آدرس ایمیل: olympiad@sanjesh.org

نکته: منتخبین المپیاد متمرکز تا 10 تیر ماه 97 فرصت ارسال گواهی اشتغال به تحصیل را دارند در غیر اینصورت از لیست حذف خواهند شد.

گفتنی است به منظور تشویق و ترغیب دانشجویان دانشگاه های کشور به مطالعه، تحقیق و ایجاد فرصت های مناسب برای اعتلای علمی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، در سال ۱۳۴۷ تصمیم گرفت تا المپیاد علمی-دانشجویی کشور را سالیانه برگزار کند و مسئولیت این امرِ مهم، به سازمان سنجش آموزش کشور واگذار شد و این سازمان نیز از آن زمان تاکنون، المپیادهای علمی-دانشجویی کشور را برگزار کرده است.