به همت امور فرهنگی خانه های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی: اردوی زیارتی مشهد مقدس

۱۰ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۴۷۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه برادران ۷ تیر1397 و خواهران 11 تیر 97 به مدت سه روز به همت امور فرهنگی خانه های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و با برگزاری برنامه معنوی فیض حضور در حرم مطهر، زیارت دسته جمعی، جلسات معرفتی و ... در حال برگزاری است.

اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه برادران ۷ تیر1397 و خواهران 11 تیر 97 به مدت سه روز به همت امور فرهنگی خانه های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و با برگزاری برنامه معنوی فیض حضور در حرم مطهر، زیارت دسته جمعی، جلسات معرفتی و ... در حال برگزاری است.

گزارش تصویری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه برادران ۷ تیر1397