گزارش نشست فرهنگنامه‌نویسی در ایران به مناسبت سالروز درگذشت دکتر معین

۱۴ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۵۱۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
نشست فرهنگنامه‌نویسی در ایران روز سه‌شنبه 12 تیرماه 1397 به مناسبت سالروز درگذشت دکتر محمد معین و به همت پژوهشکده زبان و ادبیات و حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و با همکاری معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی(کانون خبر و رسانه) برگزار شد. در این نشست دکتر ابوالقاسم رادفر، استاد احمد سمیعی گیلانی و دکتر مهدخت معین به ایراد سخن پرداختند.
گزارش نشست فرهنگنامه‌نویسی در ایران به مناسبت سالروز درگذشت دکتر معین

نشست فرهنگنامه‌نویسی در ایران روز سه‌شنبه 12 تیرماه 1397  به مناسبت سالروز درگذشت دکتر محمد معین و  به همت پژوهشکده زبان و ادبیات و حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و با همکاری معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی(کانون خبر و رسانه) برگزار شد.

دبیر نشست، دکتر مریم شریف‌نسب بود که برگزاری این جلسه را علاوه بر گرامی‌داشت فعالیت‌های علمی استاد محمد معین، یادآوری اهمیت تهیه و تدوین کتاب‌های مرجع دانست. وی افزود: بایسته است مراکز بزرگ پژوهشی  از جمله پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، بخش زیادی از همت خود را صرف تالیف  کتاب‌های معتبر مرجع سازد.