قرائت دعای توسل و سخنرانی به مناسبت ولادت امام رضا(علیه السلام) در مسجد دانشگاه علامه طباطبائی

۰۲ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۱۶ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
صبح امروز سه شنبه 2 مرداد 1397 به مناسبت ولادت امام رضا(علیه السلام) قرائت دعای توسل با صدای گرم مداح اهل بیت حاج علی مرادی و سخنرانی پیرامون اهمیت و بزرگداشت ولادت ائمه اطهار علیهم السلام در مسجد دانشگاه علامه طباطبائی با حضور پرشور کارکنان معاونت ها و دانشکده های پردیس مرکزی دانشگاه برگزار شد. گفتنی است قرائت زیارت عاشورا و دعای توسل بصورت هفتگی سه شنبه ها از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
قرائت دعای توسل و سخنرانی به مناسبت ولادت امام رضا(علیه السلام)  در مسجد دانشگاه علامه طباطبائی

صبح امروز سه شنبه 2 مرداد 1397 به مناسبت ولادت امام رضا(علیه السلام)  قرائت دعای توسل با صدای گرم مداح اهل بیت حاج علی مرادی و سخنرانی پیرامون اهمیت و بزرگداشت ولادت ائمه اطهار علیهم السلام  در مسجد دانشگاه علامه طباطبائی با حضور پرشور کارکنان معاونت ها و دانشکده های پردیس مرکزی دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است قرائت زیارت عاشورا و دعای توسل بصورت هفتگی سه شنبه ها  از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.