کسب مقام سوم کشوری توسط دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه علامه طباطبائی

۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۶۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
میکائیل علی پور دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی در دومین دوره مسابقات قرآن و عترت فرهنگیان آموزش و پرورش استثنایی سراسر کشور که به میزبانی استان خراسان رضوی برگزار گردید موفق به کسب مقام سوم کشوری در رشته نهج البلاغه شدند. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه تبریک گفته و از خداوند منان توفیقات روزافزون را مسئلت دارد.
کسب مقام سوم کشوری توسط دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه علامه طباطبائی

میکائیل علی پور دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی در دومین دوره مسابقات قرآن و عترت فرهنگیان آموزش و پرورش استثنایی سراسر کشور که به میزبانی استان خراسان رضوی برگزار شد موفق به کسب مقام سوم کشوری در رشته نهج البلاغه شدند. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه تبریک گفته و از خداوند منان توفیقات روزافزون را مسئلت دارد.

گفتنی است دومین مسابقات قرآن و عترت فرهنگیان آموزش و پرورش استثنایی سراسر کشور که از ۱۷تا۲۱مرداد ۹۷در مشهد مقدس برگزارشد .