ستاد گرامیداشت سی وهشتمین سالروز هفته دفاع مقدس دانشگاه تشکیل جلسه داد

۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۸۲۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
عصر امروز شنبه 24 شهریور 97 ستاد گرامی داشت سی وهشتمین سالروز هفته دفاع مقدس دانشگاه علامه طباطبائی با توجه به تقارت آن با ایام دهه دوم ماه محرم و همزمانی آن با شروع سال تحصیلی به منظور برنامه ریزی و همکاری واحدهای دانشگاه در برگزاری منسجم فعالیتها تشکیل جلسه داد. تعیین سیاستگزاری و چشم انداز فعالیتها در راستای اتحاد و همبستگی با ارائه رویکرد جدید برگزاری و انجام برنامه ها از اهداف مهم این نشست بود.
ستاد گرامیداشت سی وهشتمین سالروز هفته دفاع مقدس دانشگاه  تشکیل جلسه داد

عصر امروز شنبه 24 شهریور 97 ستاد گرامی داشت سی وهشتمین سالروز هفته دفاع مقدس دانشگاه علامه طباطبائی با توجه به تقارت آن با ایام دهه دوم ماه محرم و همزمانی آن با شروع سال تحصیلی به منظور برنامه ریزی و همکاری واحدهای دانشگاه در برگزاری منسجم فعالیتها تشکیل جلسه داد. تعیین سیاستگزاری و چشم انداز فعالیتها در راستای اتحاد و همبستگی با ارائه رویکرد جدید برگزاری و انجام برنامه ها از اهداف مهم این نشست بود.

در این نشست مسئولین و نماینده هایی از معاونت های فرهنگی و اجتماعی، معاونت دانشجویی، معاونت اداری مالی دانشگاه، روابط عمومی، حراست، امور شاهد و ایثارگر،  بسیج اساتید، حوزه مقاومت بسیج کارکنان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به تبادل نظر و بررسی برنامه ها و فعالیتهای این ایام پرداختند.

مهمترین فعالیتهای این ستاد در  گرامی داشت سی وهشتمین سالروز هفته دفاع مقدس :

بازدید از باغ موزه دفاع مقدس و اماکن خاص این موضوع

برگزاری آیین اختتامیه دفاع مقدس با حضور افراد تاثیرگذار

برپایی نمایشگاه عکس و فیلم های دفاع مقدس

روایتگری جانبازان(از اساتید و کارکنان دانشگاه) دفاع مقدس

بازدید و عیادت از خانواده شهدا و جانبازان دانشگاه علامه طباطبائی

مسابقه کتابخوانی، شعر و داستان کوتاه و ...