فراخوان بخش دانشجویی نخستین جشنواره «ادبیات سلامت» به دانشگاه‌ها ابلاغ شد

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۱۳۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم و مؤسسه آوای هنر سلامت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف ترغیب نویسندگان به خلق آثار ادبی در حوزه سلامت نخستین جشنواره ادبیات سلامت را برگزار می‌کنند.
فراخوان بخش دانشجویی نخستین جشنواره «ادبیات سلامت» به دانشگاه‌ها ابلاغ شد

نخستین جشنواره ادبیات سلامت، با هدف ایجاد دغدغه در بین نویسندگان برای پرداختن به موضوعات سلامت محور، طرح و انتقال مفاهیم مورد نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تحقق رویکرد اجتماعی سلامت، تولید آثار با کیفیت در زمینه‌های داستان کوتاه، نمایشنامه و فیلمنامه کوتاه با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و مؤسسه آوای هنر سلامت وزارت بهداشت برگزار می شود.

این جشنواره در سه بخش داستان کوتاه، نمایشنامه و فیلمنامه کوتاه برگزار می‌شود. متقاضیان شرکت در جشنواره می توانند با مراجعه به وبسایت جشنواره به آدرس: Adabiatsalamat.ir و ارسال اثر در بخش دانشگاهی در جشنواره شرکت نمایند.

لازم به ذکر است آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار دانشجویی ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۷ می‌باشد.

آدرس دبیرخانه: تهران، شهرک قدس، ایوانک، فلامک شمالی، خیابان چهارم، پلاک ۲۸، واحد ۱ تلفن: ۰۲۱۹۶۰۱۵۲۷۲ و ساعات کار دبیرخانه: ۹ صبح تا ۱۶ عصر

دریافت فایل فراخوان