برگزاری سومین دوره‌ مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی

۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۱۶۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
سومین دوره‌ مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و با همکاری سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.
برگزاری سومین دوره‌ مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی

سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و با همکاری سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

این مسابقات ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانش‌آموختگان دوره کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بوده که با هدف تشویق و کمک به تقویت و پرورش مهارت‌های ارتباطی، ایده‌پردازی، فن بیان و خلاقیت‌های دانشجویی، کمک به تکمیل چرخه تولید علم و فناوری و تبدیل آن به محصول و ثروت و برقراری ارتباط بین دانشگاه و صاحبان صنایع و سرمایه گذاری و بازاریابی ایده‌های دانشجویی برگزار می‌شود.

این مسابقات در ۱۶ استان کشور برگزار خواهد شد.

گفتنی است، مهلت ارسال آثار تا ۲۵ آبان‌ماه ۹۷ تعیین شده است و علاقه‌مندان برای شرکت در مسابقه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانیwww.isba.ir مراجعه کنند.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم