افتتاح نمایشگاه،فروشگاه،آموزشگاه تولیدات آثار ،هنری و فرهنگی،دانشجویان دانشگاه علامه

۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۱۶۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی باتوجه به نامگذاری سال 1397 باعنوان " حمایت از کالای ایرانی" فرصتی رابرای حمایت از آثار خلاقانه ی هنری و فرهنگی دانشجویان فراهم کرد که در آن دانشجویان علاقه مند آثار خود را در قالب فروشگاه، نمایشگاه یا برگزاری اموزشگاه ارایه دهند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی باتوجه به نامگذاری سال 1397 باعنوان " حمایت از کالای ایرانی" فرصتی رابرای حمایت از آثار خلاقانه ی هنری و فرهنگی دانشجویان فراهم کرد که در آن دانشجویان علاقه مند آثار خود را در قالب فروشگاه، نمایشگاه یا برگزاری آموزشگاه ارایه دهند.

به منظور دریافت آثار طی فراخوانی از اول مهر تا 18 مهر 1397 به دانشجویان فرصتی داده شد تا آثار خود را برای شرکت در نمایشگاه و ثبت نام ارائه دهند و برای آثار خود قیمتی را ارزشیابی و تعیین کردند و کمیته داوری نیز با در نظر گرفتن تخفیفها قیمتی را تصویب کرد و آن را بصورت یک فرم روی هر میز قرار داد تا خریدار مطمئن شود که قیمت نهایی تصویب شده ی معاونت فرهنگی و کمیته داوری است و درصد تخفیف وجود ندارد.

زمان برگزاری نمایشگاه از 29مهر تا 23 آبان 1397 در محل راهروی مسجدامام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی (پردیس مرکزی دانشگاه) از ساعت 9 صبح تا 3 بعدازظهر که بعضی روزها متناسب بابرنامه ها افزایش می یابد. دراین نمایشگاه آثار بشرح ذیل ارائه می شود:

-صنایع دستی(سرامیک شکسته، شمع سازی، مجسمه سازی و...)؛

-هنرهای تجسمی (گرافیک، طراحی، نقاشی، نگارگری، خوشنویسی، تذهیب و...)؛

-صنایع دستی چرمی، هنرهای کاربردی (دکوراسیون و پذیرایی، پوشاک و...)؛

-کتاب و نرم افزار توسط دانشجویان ارائه می شود.

گفتنی است در پایان نمایشگاه متناسب با فروش و دکوراسیون، مشتری مداری غرفه برتر انتخاب می شود و هدیه ای دریافت می کند. کسانی که قابلیت آموزش دادن را داشته باشند کارگاه آموزشی برای آنها برگزار می شود که ممکن است این کارگاه در طول نمایشگاه یا سال تحصیلی برگزار شود.

مخاطبان این نمایشگاه دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه می باشند.

تهیه خبر: گل جرن ملکوت