راه اندازی سامانه الکترونیک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه با حضور دکتر غفاری

راه اندازی سامانه الکترونیک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه با حضور دکتر غفاری

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۲۱۲ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۵۱۵
همزمان با نشست شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی سامانه الکترونیک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه (نگارستان) با حضور غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه و سایر اعضای شورای فرهنگی دانشگاه افتتاح شد.
راه اندازی سامانه الکترونیک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه با حضور دکتر غفاری

همزمان با نشست شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی سامانه الکترونیک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه (نگارستان) با حضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه و سایر اعضای شورای فرهنگی دانشگاه افتتاح شد.

در این نشست دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان داشت با توجه به راه اندازی خانه آزاداندیش در دانشگاه علامه طباطبائی و با توجه به اینکه خیلی از استادان و دانشجویان در بیرون حرف های بسیاری برای زدن دارند اما مکانی برای ارائه و گفتگو ندارند و اینکه این بحث و گفتگو به فضای مجازی کشیده می شود، با وجود راه اندازی خانه آزاداندیشی در دانشگاه علامه این بستر به شکل یک سازوکار موثر می تواند کمک به دغدغه بسیاری از فعالان کرسی های آزاداندیشی باشد و به نوعی مکمل کرسی های آزاداندیشی است و خلاء شورای عالی انقلاب فرهنگی را نیز به نحوی پر در خصوص این موضوع می کند و قطعا از سوی دانشگاه علامه شاهد موفقیت هایی هستیم که در این زمینه پیشگام شده است و انتظار داریم زمینه موفقیت های بیشتری را فراهم آورد. 

ایشان در ادامه افزود: آنچه الان به عنوان یک گزارش از فعالیتهای تشکلها، انجمن های علمی دانشجویی، کانونها و نشریات در این جلسه ارائه شد حاصل تلاش و زحمات بسیاری است که کشیده اید. بخشی از تحولات مربوط به تغییر آیین نامه ها و اساسنامه ها است که ما هم تلاش داریم تا یک استقلال و محیط امن برای خانه آزاداندیش ایجاد کنیم و این لازمه همکاری دوطرف است و بنده از تشکلهای دانشجویی می خواهم با ملاحظاتی که هست فعالیتهای خود را انجام دهند و بیشترین سعی را دارم که از بیرون در فضای داخل دانشگاه ورود پیدا نکنند و لازمه آن مراقبت است تا کمتر با مسائل امنیتی و ورود آن به دانشگاه مواجهه باشیم. تعامل تشکلها با یکدیگر به رغم تفاوت نظرهایی که دارند یک خدمت است و امکان بیشتری برای فعالیتهای خود فراهم می آورند و این را نیز باید بگویم که هیئت سه نفره به عنوان نظارت بر درخواست ها عهده دار تصویب برنامه هاست.

دکتر غفاری ضمن اشاره به سامانه نگارستان گفت: این سامانه تسهیل، تسریع و انتظام بخش به ثبت فعالیتها می دهد به ویژه بخش مربوط به امور دانشجویان؛ تجربه هم نشان داده که این اقبال از سوی سایر دانشگاه ها نیز نشان داده می شود و سایر مراکز نیز می توانند از این تجربه استفاده کنند و با این کار به نوعی به مطالبات دانشجویان پاسخ داده می شود.. هرچند بحث تکنولوژی  مقداری از فعالیتهای انسانی را می کاهد اما تعاملات انسانی در عرصه فرهنگی و اجتماعی باید مدّ نظر باشد و در قبال پاسخگویی به دانشجویان می توان از این سامان به بهترین شیوه استفاده کرد و شاهد فعالیتهای بیشتری از سوی تشکلهای دانشجویی، انجمن های علمی و کانونها و نشریات باشیم و به خاطر این زحمات از رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه قدردانی و تشکر می کنم.

در ابتدای این نشست دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان با اشاره به پیشرفت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  هم از نظر ساختاری و مکانی و هم از نظر فعالیتهایی که انجام می دهند گفت: در گذشته معاونت فرهنگی و اجتماعی با معاونت دانشجویی ادغام بود و امیدواریم که با توجه به اینکه امکانات ما به لحاظ مالی نسبت به سال گذشته تقریبا نصف شده است، بتوانیم نشاط را بهتر از سال قبل در قالب کار فرهنگی انجام دهیم و امیدوارم در جلسات بعدی تا پایان سال معاونت فرهنگی برنامه هایش را بصورت کلی تصویب کنیم و دور نمای فعالیتهای فرهنگی در طول 5 ماه آینده را بتوانیم ترسیم کنیم.

وی گفت: اگر نگاه برنامه محور را تا پایان سال داشته باشیم دیگر از سوی اقدامات لحظه آخری دچار مشکل نخواهیم شد و بنده این خواهش را از همه دارم، هرچند درصدی جزیی را برای برنامه های اضطراری در نظر گرفته ایم و این نوید را باید بدهم کا بتوانیم به زودی اردوگاه دانشجویی را در باغ سیب مهرشهر کرج که سازگار با محیط زیست هم می باشد را به بهره برداری برسانیم و این بستر بسیار خوبی برای فعالیتهای دانشجویان است و در نظر داریم از بناهای سنتی ایرانی اسلامی برای استقرار و اسکان دانشجویان به عنوان مکانی فرهنگی و تفریحی استفاده کنیم که در آن به نوعی به شناخت اقلیم های مختلف کمک می کند.

همچنین ایشان افزود: راه اندازی و آغاز به کار خانه آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی خصوصا در بین تشکلهای دانشجویی از مطالبات رهبری است و این خلاء در دانشگاه حس می شد و ما مکانی را در ساختمان کریمخان به عنوان محل عام برای همه دانشجویان دانشگاه های تهران فراهم آوردیم و ماموریت آن فقط در درون دانشگاه علامه نیست و می خواهیم آن را به یک مرکز آزاداندیشی برای سایر دانشگاه ها نیز تلقی کنیم و با تصویب اساسنامه 8 موضوع برای جلسات اولیه گفتگوهای دائمی فراهم آوردیم هرچند در ابتدا ممکن است مشکلاتی در اقبال دانشجویان داشته باشیم

دکتر ایران زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن اشاره به افتتاح سامانه الکترونیک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (نگارستان) گفت: اساسنامه کانون دانش آموختگان در حال تصویب است، کاروان دانشجویی مراسم پیاده روی اربعین حسینی دو روز پیش اعزام شده است و کاروان بسیج کارکنان دانشگاه دیروز و امروز کاروان استادان و قسمت دیگری از کارکنان برای پیاده روی اربعین و حضور در این مراسم با شکوه ان شاء الله اعزام می شوند. شکل گیری ستاد اربعین دانشجویی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه شکل گرفت و تمام تشکلهای دانشگاه (انجمن اسلامی، انمن اسلامی آزاداندیش، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل) کمک کردند تا شعار حب الحسین یجمعنا  در این ستاد به صورت عملی تحقق یابد و این مدل همبستگی برای جامعه در قالب یک ستاد برای ما ارزشمند است. همچنین برپایی نمایشگاه عکس اربعین نیز از دیگر فعالیتهای این ستاد است.

وی افزود: کانون روشنایی نیز توسط عزیزان دانشجوی روشندل و معلول راه اندازی شد و همچنین دانشجویان غیر ایرانی نیز در قالب کانون بین الملل انتخابات شورای مرکزی خود را برگزار کردند. خبر بعدی اینکه دوره های مهارت افزایی که به همت معاونت آموزشی دانشگاه برگزار یم شود بیش از 3000 نفر دانشجو به صورت عمومی و تخصصی در این دوره ها شرکت کرده اند که کانونهای فرهنگی هنری و اجتماع یو انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه در برگزاری بیش از 30 دوره مشارکت داشته اند. میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی در برگزاری سومین همایش بین المللی اربعین  که از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ابلاغ شده است ار دیگر کارهای پیش روی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی است.

در ادامه دکتر علیرضا امیدبخش، سرپرست مدیریت امور فرهنگی دانشگاه به ارائه گزارش درمورد فعالیت‌های فرهنگی با محوریت سامانه الکترونیک معاونت فرهنگی و اجتماعی (نگارستان) پرداختند. همچنین کسب 7 رتبه برتر در  سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت (ع) دانشجویان سراسر کشور توسط دانشجویان دانشگاه علامه که با همت آقای نوروزی کارشناس فعالیتهای دینی و قرآنی این معاونت صورت گرفته است. در بخش استادان نیز 5  رتبه برتر را در این مسابقات شاهد بودیم. دکتر هدی غفاری، مدیر برنامه‌ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز ضمن قدردانی از مسئولین و تشکر از زحمات تشکلها به ارائه گزارش خود پرداختند. 

از دیگر حاضران در این نشست مهندس محمدهادی عسکری، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی و دکتر زهرا پارساپور، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، اکبر آخوندی، معاون مدیر امور فرهنگی، دکتر مرتضی نورمحمدی، مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر حسین اسکندری، مدیرگروه روان‌شناسی بالینی و عمومی این دانشگاه، دکتر بهمن سعیدیان‌راد، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی، ایمان کرمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، امیرحسین کربلایی، دبیر انجمن اسلامی آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی، خانم بیات دبیر انجمن اسلامی دانشگاه بودند که به بیان نظرات خود پرداختند.

در پایان نشست حضار به بازدید از موزه دانشگاه علامه طباطبائی، نمایشگاه صنایع دستی و نمایشگاه عکس اربعین پرداختند.



نظر شما :