نشست انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و استادان مشاور با مسئولین

نشست انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و استادان مشاور با مسئولین

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۳۶۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
تعداد بازدید:۵۲۵
نشست انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و حسابداری و استادان مشاور با دکتر لعیا الفت رییس دانشکده، دکتر نعمت الله ایران زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر علیرضا امیدبخش و دکتر هدی غفاری از مدیران حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه،دکتر گودرزی رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه دوشنبه 21 آبان 1397 درسالن شورای دانشکده مدیریت و حسابداری به منظور تعامل و هم اندیشی برگزار شد.
نشست انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و استادان مشاور با مسئولین

نشست انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و حسابداری و استادان مشاور با دکتر لعیا الفت رییس دانشکده، دکتر نعمت الله ایران زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر علیرضا امیدبخش و دکتر هدی غفاری از مدیران حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه،دکتر گودرزی رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه  دوشنبه 21 آبان 1397 درسالن شورای دانشکده مدیریت و حسابداری به منظور تعامل و هم اندیشی برگزار شد.

در این نشست دکتر ایران زاده ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدم به حضار گفت: برخی دانشجویان ساز و کارهای اداری را نمی دانند و دانشجو قبل از اینکه تاییدیه استاد مشاور، رییس دانشکده یا معاون فرهنگی دانشگاه را گرفته باشد، برنامه هایی را اجرا و هزینه هایی را پرداخت می کنند و سپس توقع انجمن علمی دانشجویی این است که هزینه ایی را که انجام داده اند برگرداند درحالی که باید قبل از اجرای هر برنامه برای هزینه ها  تاییدیه گرفته باشد. بنابراین بهتر است دانشجویان یک سری قوانین را رعایت کنند و این در تسهیل روند اجرای فعالیتها قطعا موثر است. نکته دیگر بحث در نظر گرفتن مشوق هایی برای انجمن های علمی دانشجویی است و باید دانشجویان را تشویق کنند تا در انجمن های علمی فعالیت کنند و امتیازاتی به آنها داده شود تا در دوره کارشناسی ارشد و دکتری تاثیر گذار باشد. موضوع دیگر این است که یک حلقه ی مفقوده ای وجود دارد و آن رابطه دبیران با مدیران گروه هاست به عقیده بنده گروه های آموزشی غیر از ساعت هایی که جلسه خاص برای مسائل دانشجویان است همیشه در اختیار انجمن علمی دانشجویان باشد و این مهم در قالب تعامل و گفتگو با مدیران گروه ها صرت می گیرد.

در ادامه دبیران انجمن های علمی دانشجویی و استادان مشاور به طرح ایده ها و پیشنهادهای خود در خصوص فعالیتهای انجمن های علمی دانشجویی پرداختند.

-در دانشکده مدیریت و حسابداری درکل دوازده انجمن علمی دانشجویی داریم که پراکندگی حجم فعالیت هایشان زیاد است و باید تک تک مورد بررسی قرار بگیرند از سوی دیگر قوانین و آیین نامه ها نیز باید رعایت شود اما گاهی مشکلی یا انتقادی وجود دارد و باید از کنار آن گذشت اما نباید آن را رد کرد.

-  انجمن علمی دانشجویی باید حالت سیستماتیک به خودشان بگیرند و از اینکه بیشتر قائم به فرد باشند پرهیز کنند.

-انتخابات انجمن علمی دانشجویی به صورت میان دوره ایی برگزار شود و تعدادی عضو جدید وارد مجموعه شوند تا تجربه های قبلی به آنها انتقال داده شود تا فعالیتهای انجمن ها تداوم پیدا کند.

- امکاناتی که در انجمن علمی دانشجویی موجود است هرچند درحدی نیست که انجمن ها را ارضا کند اما باز هم با این امکانات باید فعالیت کرد و  سعی شود بین ورودی های جدید تعامل ایجاد شود و در دانشجویان انگیزه به وجود آید تا در انجمن ها علمی شرکت کنند و این کار و فعالیتها را تداوم بخشند.

 

     

تهیه خبر:  انیس رخشانی


نظر شما :