به‌همت انجمن اسلامی آزاد اندیش برگزار شد: گفت‌و‌گوی بین‌نسلی با عنوان «پس از ۴۴۴ روز»

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۰۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
گفت‌و‌گوی بین‌نسلی با محوریت بررسی واقعه ۱۳ آبان و تسخیر سفارت آمریکا و با عنوان «پس از ۴۴۴ روز» در سالن دفاع دکترای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این نشست که ۲۰ آبان‌ماه برگزار شد، ابراهیم اصغرزاده، فعال سیاسی و از دانشجویان تسخیرکننده سفارت آمریکا و از بنیان‌گذاران دفتر تحکیم وحدت به سخنرانی پرداخت.

همچنین در این نشست مرتضی نوروزپور، دانشجوی کارشناسی‌ارشد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و امیرمحمد داوودی، دانشجوی کارشناسی حقوق این دانشگاه نیز در این نشست به بیان دیدگاه‌های خود و البته نقد سخنان اصغرزاده پرداختند.

این نشست به‌همت انجمن اسلامی آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد و دانشجویان حاضر در این گفت‌و‌گوی بین‌نسلی نیز سؤالات خود را مطرح کردند.