ششمین نشست آموزشی و هم اندیشی دبیران شورای هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری برگزار می شود

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۰۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛نشست دبیران شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور، با هدف آموزش و توانمندسازی دبیران شورای هماهنگی کانون‌ها و بحث و تبادلِ نظر برای انسجام فعالیت‌های کانون‌ها، در روزهای ۲۹ و ۳۰ آبان ماه سال‌جاری، به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار می شود.

بر طبق اعلام اداره کانون های فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دانشگاه ها می بایست تا تاریخ ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۷، نسبت به بروز‌رسانی و ثبت مشخصات دبیر شورای هماهنگی کانون ها در سامانه درگاه فرهنگی و معرفی ایشان به همراه زمان ورود و خروج از طریق ارسال فکس به شماره ۸۸۵۷۵۶۷۴ اقدام نمایند.

همچنین با توجه ابلاغ دستورالعمل جشنواره رویش، لازم است دبیر شورای هماهنگی دانشگاه ضمن مطالعه دستورالعمل، از آمار و وضعیت کانون‌های فرهنگی دانشگاه و نحوه برگزاری جشنواره داخلی رویش آگاهی کامل داشته باشند.

برای کسب اطلاعات تکمیلی به شبکه‌های اجتماعی اداره کانون‌های فرهنگی به نشانی kanounha @ مراجعه نموده و یا با شماره ۸۲۲۳۳۲۳۰ تماس حاصل نمایید.