معاونت فرهنگی دانشگاه به مناسبت بزرگداشت روز استاد علم و اخلاق علامه طباطبایی مسابقه ی ادبی و هنری برگزار می کند

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۲۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
مسابقه ی ادبی و هنری علامه طباطبائی اولین مسابقه ای با این عنوان است که از طرف معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود. در این مسابقه که مخاطب آن دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی هستند، می توانند آثار خود را که شامل زندگی و آثار و اشعار علامه می باشد تا تاریخ 30 آبان ماه 1397 برای شرکت در این مسابقه برای ما ارسال کنند. بخش های مسابقه شامل دو بخش هنری و ادبی است که بخش ادبی شامل دو بخش شعر و قطعه ادبی می باشد و همچنین بخش هنری شامل هنرهای تجسمی که این بخش شامل طراحی و نقاشی، حجم سازی، خوشنویسی، نقاشیخط و گرافیک می باشد و در بخش طراحی و نقاشی تکنیک آزاد است.

برای کسب جزئیات بیشتر از مسابقه ی ادبی و هنری به مناسبت بزرگداشت روز استاد علم و اخلاق علامه طباطبایی به مصاحبه با خانم ناهید حیدری کارشناس واحد تبلیغات و اطلاع رسانی مسئول برگزاری مسابقه پرداختیم.

وی گفت: مسابقه ی ادبی و هنری علامه طباطبائی اولین مسابقه ای با این عنوان است که از طرف معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود. در این مسابقه که مخاطب آن دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی هستند، می توانند آثار خود را که شامل زندگی و آثار و اشعار علامه می باشد تا تاریخ 30 آبان ماه 1397 برای شرکت در این مسابقه برای ما ارسال کنند. بخش های مسابقه شامل دو بخش هنری و ادبی است که بخش ادبی شامل دو بخش شعر و قطعه ادبی می باشد و همچنین بخش هنری شامل هنرهای تجسمی که این بخش شامل طراحی و نقاشی، حجم سازی، خوشنویسی، نقاشیخط و گرافیک می باشد و در بخش طراحی و نقاشی تکنیک آزاد است.

ایشان افزود: در سایت "معاونت فرهنگی اجتماعی" قوانین و مقرراتی قرار داده شده است که دانشجویان می توانند به این سایت مراجعه کنند و مطابق با این مقررات آثار خود را برای ما ارسال کنند. همچنین دانشجویان می توانند از طریق کانال"بله"به نشانی mrs Heidari آثار خود را ارسال کنند یا می توانند به دفتر تبلیغات فرهنگی واقع در مجتمع فرهنگی امام علی(ع) پردیس مرکزی دانشگاه مراجعه کنند. به نفرات برتر هر گروه جوایز نفیسی اهداء و به برگزیدگان  گواهی حضور در مسابقه اعطاء خواهد شد. فراخوان این مسابقه از 15 آبان 1397 داده شده و مدت2 هفته، دانشجویان فرصت دارند که آثار خود را ارسال کنند و تاکنون هم در قسمت ادبی و هم در قسمت هنری تعدادی آثار جمع آوری شده است.

بخش های مسابقه:

شعر، قطعه ادبی

هنرهای تجسمی شامل:

طراحی و نقاشی (تکنیک آزاد)

حجم سازی (تکنیک آزاد)

گرافیک (پوستر، لوگو، موشن گرافیک، اینفوگرافی، تصویرسازی)

خوشنویسی و نقاشیخط

موضوع تمامی آثار ارسالی باید شامل زندگی، کتاب ها، جملات، شعرها و... علامه طباطبائی باشد...

مهلت ارسال آثار: ۳۰آبان ماه ۱۳۹۷

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۴۸۳۹۳۵۲۰، تماس حاصل نمایید.

پیام رسان بله:  mrsheidari@

مقررات بخش ادبی:

۱. تمامی حقوق مالکیت فکری و ادبی بر عهده شرکت کننده می باشد.

۲. هر نفر، در هر بخش فقط سه اثر می تواند به مسابقه ارسال نماید.

۳. مشخصات شرکت کنندگان شامل: نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، شماره ملی، رشته تحصیلی، شماره تماس، رایانامه(ایمیل)

۴. آثار به همراه مشخصات شرکت کنندگان ، با فونت ۱۴ B Nazanin  در قالب فایل word و PDF

به نشانی  زیر در پیام رسان بله ارسال شود:   https://ble.im/MrsHeidari

مقررات بخش هنری:

۱. تمامی حقوق مالکیت فکری و هنری بر عهده شرکت کننده می باشد.

۲. هر نفر، در هر بخش فقط سه اثر می تواند به مسابقه ارسال نماید.

به نشانی  زیر در پیام رسان بله ارسال شود: https://ble.im/MrsHeidari

۵. شرکت کنندگان بخش های طراحی و نقاشی، حجم سازی، خوشنویسی، نقاشیخط و تصویرسازی (به صورت اجرای دستی)در اندازه حداقل ۳۰*۴۰ و حداکثر ۱۲۰*۶۰ باشد و اصل اثر را به نشانی زیر تحویل بدهند.

(تهران- انتهای اتوبان شهید همت- دهکده المپیک_ میدان ورزش_ دانشگاه علامه طباطبائی_مسجد امام علی(ع)_ معاونت فرهنگی و اجتماعی_ طبقه اول_ دفتر تبلیغات فرهنگی)

۷. شرکت کنندگان بخش گرافیک، فایل را در اندازه ۳۰*۴۰ با رزولوشن ۳۰۰dpi هم به صورت لایه باز و هم jpg یا mp۴ داخل یک فایل زیپ به نشانی  زیر در پیام رسان بله ارسال نمایند: https://ble.im/MrsHeidari

گردآورنده خبر:فاطمه آتش پنجه