بیش از ۷۰ درصد کانون های فرهنگی در حوزه علوم قرآنی فعالیت می کنند

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۳۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
دکتر غفاری در آیین اختتامیه سی‌وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد از ۴۰۰۰ کانون فرهنگی زیرمجموعه وزارت علوم، در حوزه علوم قرآنی و دینی فعالیت می کنند.
بیش از ۷۰ درصد کانون های فرهنگی در حوزه علوم قرآنی فعالیت می کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در آیین اختتامیه سی‌وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که شامگاه امروز در محل دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، دکتر غفاری با بیان اینکه این جشنواره حاصل کار یکساله مجموعه فرهنگی وزارت علوم و سایر دانشگاه‌ها است، اظهار داشت: جشنواره قرآن و عترت یکی از با دوام ترین و مستمرترین رویدادهای فرهنگی کشور است. هم چنین این جشنواره پرمخاطب ترین رویداد است و متنوع ترین فعالیت ها در مجموعه این رویداد انجام می شود.
وی دغدغه اصلی نظام آموزش عالی کشور را ورود حداکثری دانشجویان به فضای قرآنی دانست و عنوان کرد: در جشنواره قرآن وعترت شاهد تنوع خلاقیت و نوآوری در بین دانشجویان هستیم.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، گفتمان سازی قرآنی را از شاخص های مورد نظر وزارت اعلام کرد و گفت: رشد و ترویج فضائل قرآنی در محیط دانشگاهی دغدغه همه قرآن دوستان است.
وی اظهار کرد: در دانشگاه ها و حوزه نظام آموزش عالی کشور، از یک تنوع و ظرفیت قابل توجه به لحاظ فکری اعم از اعضای هیات علمی و دانشجویان برخوردار هستیم. توجه به آموزه های قرآن در فضای امروز جامعه ضرورت دارد. هم چنان که اهتمام ویژه و موثری در این خصوص در بخش های فرهنگی دانشگاه ها شاهد هستیم.
دکتر غفاری تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد از ۴۰۰۰ کانون فرهنگی زیرمجموعه وزارت علوم، در حوزه علوم قرآنی و دینی فعالیت می کنند.
وی ضمن اشاره به اهمیت ترویج و آموزش معارف قرآنی، بیان کرد: معارف و آموزه های قرآنی نه فقط در سطح نظر و ایده بلکه باید در برنامه عملی و سبک زندگی دانشجویان متجلی شود.