۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۳۳ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
بیست و یکمین دوره آموزشی روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی دانشگاه علامه با حضور 35 نفر از دانشجویان متقاضی و علاقه مند در نشریات دانشجویی با تدریس استاد هوشنگ قلندری مدرس و مولف کتاب اصول و مبانی نشریات دانشگاهی و داور جشنواره ملی نشریات دانشجویی کشور توسط خانه نشریات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. همچنین خانم سحر مهرابی عضور دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علامه و عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم پیرامون موضوع حقوق نشریات دانشگاهی به ارائه پرداخت.

بیست و یکمین دوره آموزشی روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی دانشگاه علامه با حضور 35 نفر از دانشجویان متقاضی و علاقه مند در نشریات دانشجویی با تدریس استاد هوشنگ قلندری مدرس و مولف کتاب اصول و مبانی نشریات دانشگاهی و داور جشنواره های نشریات دانشجویی کشور توسط خانه نشریات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. همچنین خانم سحر مهرابی عضو دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علامه و عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم پیرامون موضوع حقوق نشریات دانشگاهی به ارائه پرداخت.

گفتنی است بیست و یکمین دوره آموزشی روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی دانشگاه علامه در دو روز متوالی 24 و 25 آبان 1397 به مدت 16 ساعت برگزار شد.

کلید واژه ها: بیست و یکمین دوره آموزشی روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی دانشگاه علامه برگزار شد