کارگاه پروپوزال نویسی توسط انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی برگزار شد.

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۳۴ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
کارگاه پروپوزال نویسی یکشنبه27 آبان97 از ساعت 8:30 تا11:30 توسط انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبائی با تدریس دکتر زهره الله دادی دستجردی برگزار شد.
 کارگاه پروپوزال نویسی توسط انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی  برگزار شد.

کارگاه پروپوزال نویسی یکشنبه27 آبان97 از ساعت 8:30 تا11:30 توسط انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبائی با تدریس دکتر زهره الله دادی دستجردی برگزار شد.

مهمترین موضوعاتی که در این کارگاه در رابطه با نوشتن یک پروپوزال خوب مورد بحث و گفتگو قرار گرفت:

- بیان اجزای اصلی پروپوزال،که ما بصورت تیتروار به شمه ای از آن می پردازیم:

1-بیان مسئله (بیان مسئله می تواند همراه با مقدمه باشد.) مسئله، دغدغه و مشکل پژوهشگر در نگاه اول است.

2-اهداف پژوهش/اهمیت و ضرورت پژوهش: که ضرورت موضوع با توجه به عنوان پژوهش متفاوت است.

3-پرسش ها ی پژوهش: که سوالها در آن به دو گروه علّی - دلّی و یا تحلیلی-کیفی تقسم می شوند.

4-فرضیه های پژوهش:که فرضیه ها ابتدایی ترین پاسخ به پرسش ها می باشند.

5-روش پژوهش:روش تحقیق یا کمّی است و یا کیفی. گاهی اوقات با هم استفاده می شوند که روش"آمیخته"نامیده می شود.

6-پیشینه تحقیق: اگر چه در پایان ارائه داده می شود ولی اولین کاریست که پژوهشگر در برخورد با مسئله باید انجام دهد.

در پایان نیز سوال و جواب هایی صورت گرفت و همچنین اطلاعاتی در مورد سایت های معتبر برای استفاده از مقالات و پایان نامه ها داده شد.

گردآورنده خبر:فاطمه آتش پنجه

کلید واژه ها: کارگاه پروپوزال نویسی توسط انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی برگزار شد.