سومین جشنواره رویش دانشگاهی (ویژه کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی)

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۶۹۳ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
ارسال آثار فردی: هنرهای تجسمی (خوشنویسی، پوستر، نقاشی، حجم) ادبی (شعر (کلاسیک و نو) نثر اثر ادبی، ترانه، داستان کوتاه) عکاسی (عکس) نمایشنامه نویسی (نمایشنامه نویسی) فیلم نامه نویسی (فیلم نامه نویسی) موسیقی (تک نوازی سازهای ایرانی جهانی و آواز) صنایع دستی (مصنوعات شیشه ای / مصنوعات فلزی / مصنوعات چوبی / مصنوعات سنگی و سفالی) ارسال آثار گروهی: تئاتر (صحنه / خیابانی / آیینی و عاشورایی) فیلم (کوتاه / مستند / پویانمایی) موسیقی (موسیقی مذهبی و آیینی(تواشیح موسیقی عاشورایی و ...) / سرودهای انقلابی و آوازهای گروهی(گروه کر) / موسیقی نواحی (مقامی و محلی) / موسیقی سنتی اصیل / موسیقی کلاسیک و مردمی) جهت کسب اطلاعات بیشتر: تماس با ۴۸۳۹۳۵۱۷ - ۴۸۳۹۳۵۲۴ (دفتر کانون ها)
سومین جشنواره رویش دانشگاهی (ویژه کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی)

ارسال آثار فردی:

هنرهای تجسمی (خوشنویسی، پوستر، نقاشی، حجم)

ادبی (شعر (کلاسیک و نو) نثر اثر ادبی، ترانه، داستان کوتاه)

عکاسی (عکس)

نمایشنامه نویسی (نمایشنامه نویسی)

فیلم نامه نویسی (فیلم نامه نویسی)

موسیقی (تک نوازی سازهای ایرانی جهانی و آواز)

صنایع دستی (مصنوعات شیشه ای / مصنوعات فلزی / مصنوعات چوبی / مصنوعات سنگی و سفالی)

ارسال آثار گروهی:

تئاتر (صحنه / خیابانی /  آیینی و عاشورایی)

فیلم (کوتاه / مستند / پویانمایی)

موسیقی (موسیقی مذهبی و آیینی(تواشیح موسیقی عاشورایی و ...) /  سرودهای انقلابی و آوازهای گروهی(گروه کر) / موسیقی نواحی (مقامی و محلی) / موسیقی سنتی اصیل / موسیقی کلاسیک و مردمی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر: تماس با  ۴۸۳۹۳۵۱۷ - ۴۸۳۹۳۵۲۴ (دفتر کانون ها)

کلید واژه ها: سومین جشنواره رویش دانشگاهی (ویژه کانون های فرهنگی هنری اجتماعی و مذهبی)