افتخارآفرینی دبیر کانون شعر و ادب دانشگاه علامه با شعر «درختی به نام زن»

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۷۲۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
لوح تقدیر، جایزه نقدی و فرصت چاپ یک مجموعه اثر توسط انتشارات سوره مهر به آرزو سبزوار قهفرخی، دانشجوی کارشناسی‌ارشد دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و دبیر کانون شعر و ادب دانشگاه علامه طباطبائی، برای شعر «درختی به نام زن» رسید.
افتخارآفرینی دبیر کانون شعر و ادب دانشگاه علامه با شعر «درختی به نام زن»

با معرفی برگزیدگان شانزدهمین جشنواره شعر و داستان «جوان سوره»، این رویداد ادبی به کار خود پایان داد.

آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره شعر و داستان «جوان سوره» با معرفی برگزیدگان در بخش‌های مختلف چهارشنبه ۲۱ آذر در تالار مطهری دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان برگزار شد.

در بخش شعر کلاسیک لوح تقدیر، جایزه نقدی و فرصت چاپ یک مجموعه اثر توسط انتشارات سوره مهر به آرزو سبزوار قهفرخی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده ادبیات و دبیر کانون شعر و ادب دانشگاه علامه طباطبائی، برای شعر «درختی به نام زن» رسید.

شانزدهمین جشنواره شعر و داستان «جوان سوره» به همت موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر و مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری برگزار شد.

به نقل از عطنا