انا لله و انا الیه راجعون

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۸۵۹ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
حادثه غم‌انگیز درگذشت و جراحت تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی-واحد علوم تحقیقات بر اثر سانحه رانندگی را به عموم جامعه دانشگاهی و اهالی علم و آگاهی تسلیت گفته و برای بازماندگان آرزوی صبر داریم.
انا لله و انا الیه راجعون

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی حادثه غم‌انگیز درگذشت و جراحت تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی-واحد علوم تحقیقات بر اثر سانحه رانندگی را به عموم جامعه دانشگاهی و اهالی علم و آگاهی تسلیت گفته و برای بازماندگان آرزوی صبر دارد.

حادثه آن قدر دردناک بود و دلمان آن‌ قدر تار و افسرده است که سخن گفتن را برای‌مان دشوار می‌کند.

چندین نفر از جنس خودمان یعنی از جنس کتاب و درس و دانشگاه را از دست دادیم. این اتفاق سوزناک، جامعه دانشگاهی کشور را درست چند روز پیش از امتحانات به سوک نشاند و روزهای پایانی ترم را به رنگ سیاه در آورد.

زبان قاصر و قلم ناتوان از توصیف عمق دردی است که بر دوش‌مان احساس می‌کنیم. امیدواریم این آخرین مصیبت و غمزدگی از این قبیل باشد. لازم می‌دانیم مراتب همدردی عمیق خود را با خانواده و همکلاسی‌‌های بازماندگان اعلام نموده و خود را شریک غم ایشان بدانیم.

جمعی از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی