ایستگاه پایانی داوری جشنواره رویش دانشگاه علامه طباطبائی

۱۲ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۰۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
بررسی و داوری آثار جشنواره رویش داخلی با حضور نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیران و کارشناسان حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی از صبح شنبه ۸ دی ۱۳۹۷ به مدت چهار روز در قالب آثار ارسالی کانونهای فرهنگی هنری و مذهبی و ارسال آثار فردی در دفتر این معاونت مورد ارزیابی قرار گرفت.
ایستگاه پایانی داوری جشنواره رویش دانشگاه علامه طباطبائی

در روزهای شنبه و یکشنبه داوری کانون ها در حوزه های فرهنگی و اندیشه، اجتماعی، مذهبی، هنری و ادبی انجام شد که در این مرحله از داوری دکتر نعمت الله ایران زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر علیرضا امیدبخش مدیر فرهنگی دانشگاه، دکتر هدی غفاری مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی، دکتر مهدیه محمد تقی زاده داور و عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه، آقای غیاثوند به عنوان  نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خانم حسنلو و آقای نوروزی کارشناسان کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی، و همچنین کارشناسانی از حوزه مدیریت برنامه ریزی نظارت و ارزیابی و دبیر اجرایی جشنواره رویش داخلی دانشگاه حضور داشتند.

در این رقابت فرهنگی دبیران کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی در قالب پاور پوینت و فایل های چند رسانه ای و با توجه به اعلام وقت و زمانبندی به صورت حضوری و رودرو به ارائه فعالیتهای یکساله خود پرداختند. داوران در این جلسه با توجه به آثاری که مشاهده کردند به داوری و ارزیابی پرداختند. کاربرگ های داوری جشنواره رویش داخلی دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه های کانونهای اجتماهی، فرهنگ و اندیشه، مذهبی هنری و ادبی از نظر کمی و کیفی  مورد ارزیابی قرار دادند. گفتنی این این مرحله از داوری به مدت دو روز ادامه دارد و نتایج به زودی در جشنواره رویش داخلی اعلام می شود.

کانون های فرهنگی هنری، اجتماعی و مذهبی  که آثار خود را برای داوری ارسال کرده اند:

کانون‌های خبر و رسانه، هلال احمر، ورزش در جهت توسعه اجتماعی و محیط زیست ارسال نکردند

روز دوشنبه 10 دی 1397  آثار ادبی در حوزه فردی: شعر، داستان، صنایع دستی و هنرهای تجسمی در قالب پوستر، معرق، نقاشی، خوشنویسی و نگارگری مورد داوری قرار گرفت.

در بخش ادبی دکتر زهره اله داد دستجری عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبائی و خانم نعمتی نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری داوری آثار را انجام دادند.

همچنین روز سه شنبه 11 دی 1397 آثار فردی در حوزه های تئاتر صحنه ای، عکس، فیلم کوتاه، نمایشنامه، فیلمنامه مورد داوری قرار گرفت که داوری این آثار توسط آقایان زارعی و نجفی کارشناسان فرهنگی و هنری و نمایندگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری صورت گرفت.