کارگاه آموزشی " مهارت آموزی ارتباط مؤثر والدین با فرزندان در دوره دانشجویی" با تدریس دکتر محسن محمدی

کارگاه آموزشی " مهارت آموزی ارتباط مؤثر والدین با فرزندان در دوره دانشجویی" با تدریس دکتر محسن محمدی

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۵۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
تعداد بازدید:۱۶۲۲
به همت واحد ارتباط خانواده و دانشگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه آموزشی " مهارت آموزی ارتباط مؤثر والدین با فرزندان در دوره دانشجویی" با تدریس دکتر محسن محمدی و با حضور جمعی از والدین دانشجویان دانشگاه امروز سه شنبه 9 بهمن 1397 در سالن جلسات دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.
کارگاه آموزشی " مهارت آموزی ارتباط مؤثر والدین با فرزندان در دوره دانشجویی" با تدریس دکتر محسن محمدی

به همت واحد ارتباط خانواده و دانشگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه آموزشی " مهارت آموزی ارتباط مؤثر والدین با فرزندان در دوره دانشجویی" با تدریس دکتر محسن محمدی و با حضور جمعی از والدین دانشجویان دانشگاه امروز سه شنبه 9 بهمن 1397 در سالن جلسات دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.

در ابتدا دکتر محمدی والدین دانشجویان را با مفهوم چرخه زندگی آشنا کرد و اینکه نقش ها با مرور زمان متفاوت می شود و نحوه برخورد والدین با فرزندان نیز توضیحاتی ارائه شد. دکتر محمدی گفت: این تغییر نقش ها امری طبیعی و سالم است. دوران کودکی، نوجوانی و حتی ورود به دانشگاه هرکدام متحمل تغییر رفتار و نقش جدید برای فرزند ماست. حال اگر ویژگی های این مرحله را بشناسیم می توانیم از آسیب های آن در امان باشیم. حس استقلال طلبی از مهمترین ویژگی ورود فرزند شما به دانشگاه است و این نشان رشد فرزند شماست و باید راه را برای آنها باز کنیم اما از افراط و تفریط بپرهیزیم و مدام دیگران را با فرزندانمان مقایسه و الگو قرار ندهیم، اما از تجربیات آنها می توانیم استفاده کنیم.

دکتر محمدی افزود: دو موضع روبروی هم ایستادن و موضع کنار هم ایستادن در برابر فرزندانمان را باید آموزش ببینیم. تنوع گرایی و مدگرایی از دیگر اقتضائات فرزندان ما در بدو ورود به دانشگاه است و باید با این فضا آشنا شویم. همانطور که سالها پیش ما به سمت چرخه زندگی خود رفته ایم، اجازه دهیم فرزندانمان نیز به سمت چرخه خود بروند و در این مسیر به آنها کمک کنیم و زیاد نگران تغییرات فرزند خود نباشیم و با آموزشهایی که می بینیم مواظب باشیم تا آسیب نبینند. ایشان همچنین در خصوص فضای مناسب برای گذر از این وضعیت فرزندان گفت: هرچقدر نخ بادبادک را شل کنیم اوج می گیرد و بعضی جاها باید نخ را محکم بگیریم، حال رفتار ما با فرزندانمان باید چنین باشد و فضا در اختیار آنها قرار دهیم تا در سایه استقلالی که دارند اوج بگیرند اما نخ را رها نکنیم و بگوییم که در کنارشان هستیم و حتی بعضی جاها نخ را محکم بگیریم تا آسیب نبینند. از دیگر ویژگی های دوران ورود به دانشگاه علاوه بر استقلال، در برخی مواقع  ورود برای ازدواج است. ایشان در ادامه به آسیبها و راه های کنترل و آشنایی والدین در برخورد با این موارد را بصورت عملی پرداخت.

با توجه به استقبال خانواده های دانشجویان از این کارگاه از واحد ارتباط خانواده و دانشگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه درخواست شد که ادامه این کارگاه آموزشی را برای هفته های آتی نیز برگزار کند.

 

گفتنی است واحد ارتباط خانواده و دانشگاه پیش از این چهار کارگاه دانشگاه، خانواده و آموزش با موضوعات نحوه تعامل والدین با فرزندان در دوران دانشجویی، جایگاه خانواده در ارتقای سلامت روانی و اجتماعی دانشجویان، نقش تعامل خانواده و دانشگاه در تربیت دانشجویان و نقش خانواده‌ در ازدواج موفق دانشجویان را برگزار کرده است.

احمد برجعلی، ابوالقاسم عیسی‌مراد، کیومرث فرحبخش و محسن محمدی از اعضای هیئت‌علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی در این کارگاه‌ها حضور داشته اند.

علاقه‌مندان برای شرکت در این کارگاه‌ها می‌توانند به دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه (خانم جلیلیان ۴۸۳۹۳۵۰۶ ) و همچنین مرکز مشاوره و بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبائی تماس گرفته و ثبت‌نام کنند.

 

برای ثبت نام: تماس با دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه: ۴۸۳۹۳۵۰۶-۰۲۱


نظر شما :