تولید ۴۷۰۰ قطعه شعر حاصل برگزاری جشنواره‌های غدیر/ فراخوان منتشر شد

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۱۴۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
رئیس هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر غدیر از تولید بیش از ۴۷۰۰ قطعه شعر از ۲۱ ملیت با ۱۴ زبان در داخل و خارج از کشور طی شش دوره برگزاری این جشنواره خبر داد.
تولید ۴۷۰۰ قطعه شعر حاصل برگزاری جشنواره‌های غدیر/ فراخوان منتشر شد

حسین ظریف‌منش، رئیس هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر غدیر در دومین نشست شورای سیاستگذاری هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر غدیر از تولید بیش از ۴۷۰۰ قطعه شعر از ۲۱ ملیت با ۱۴ زبان و چاپ ۵ جلد کتاب از آثار برگزیده داخلی و خارجی حاصل ۶ دوره برگزاری جشنواره بین‌المللی شعر غدیر خبر داد.
وی افزود: امسال این جشنواره با حضور قابل توجه نهاد و سازمان‌های گوناگون فرهنگی و اجرایی کشور به ویژه دانشگاه‌های مهم کشور مانند دانشگاه تهران، دانشگاه الزهرا(س)، دانشگاه علامه طباطبایی و نهاد‌هایی همچون وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، جامعه المصطفی العالمیه و نهاد‌های فعال دیگری برگزار خواهد شد.
ظریف‌منش گفت: در ایام میلاد نور یعنی از نهم رجب، میلاد جواد الائمه(ع) تا سیزدهم رجب، میلاد مسعود امیرالمومنین(ع) در برخی از استان‌ها و در بیشتر کانون‌های شعر آموزش و پرورش شب شعر خواهیم داشت که آثار به مرکز نیز ارسال خواهد شد. برگزیده اشعار شش جشنواره قبلی را نیز تهیه خواهیم کرد تا در صورت امکان به زبان‌های دیگر ترجمه شود.
رئیس هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر غدیر گفت: در سالگرد چهلمین سال پیروزی انقلاب، شاهد تولید فراوان و کیفی آثار شاعران عزیز داخلی و خارجی در بخش دانشجویی و دانش‌آموزی خواهیم بود و شاعران ما خوش خواهند درخشید.

یادآور می‌شود؛ فراخوان این جشنواره بین‌المللی نیز از سوی دبیرخانه منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود با موضوع فضایل امیرالمؤمنین(ع)، حماسه غدیر، امامت و ولایت، غدیر و پاسداری از حریم اهل بیت(ع)، غدیر و وحدت جهان اسلام و غدیر و نهج‌البلاغه تا ۷ اسفندماه به نشانی dobarehghadir@ یا به آدرس پست الکترونیکی dobarehghadir۷@gmail.com ارسال کنند.

به نقل از ایکنا