۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۱۵۶ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی برای عضویت در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه دوشنبه 13 اسفند 1397 از ساعت 10 تا 12 در خانه نشریات دانشگاهی - معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه واقع در طبقه دوم مجتمع فرهنگی مسجد امام علی علیه السلام اتاق شماره 17 برگزار خواهد شد.

انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی برای عضویت در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه  دوشنبه 13 اسفند 1397 از ساعت 10 تا 12 در خانه نشریات دانشگاهی - معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه واقع در طبقه دوم مجتمع فرهنگی مسجد امام علی علیه السلام اتاق شماره 17 برگزار خواهد شد.

مهلت ثبت نام نامزدها:

از 27 بهمن تا 1 اسفند 1397 از ساعت 8 تا 15 در خانه نشریات دانشگاه (به صورت حضوری)

شرایط نامزدها:

- مدیر مسئول نشریه فعال باشند.

- نشریه فعال: در یک سال قبل از انتخابات، حداقل یک شماره منتشر شده باشد.

- کاندیدا، واحد درسی یا پایان‌نامه یا رساله داشته باشد و حداقل دو نیم‌‌سال تحصیلی از سنوات مجاز تحصیلی وی (بدون احتساب نیم‌سال جاری) باقی مانده باشد.

مدارک ثبت نام:

- تکمیل فرم ثبت نام کاندیداتوری

- کپی کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل در ترم جاری

- مجوز انتشار نشریه

- نسخه‌ای از یکی از شماره‌های نشریه که در سال گذشته منتشر شده باشد.

02148393518           @nashratu

انتخابات سالانه مدیران مسئول نشریات دانشگاهی – بهمن و اسفند  1397

زمان بندی برگزاری انتخابات (از 1397/11/6 تا 1397/12/19)