همراه با بهشت خاکی 10 در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس؛ اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۵۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
اردوی راهیان نور، بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی (بهشت خاکی 10) با حضور دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در قالب دو اردوی مجزای خواهران و برادران در حال برگزاری است.

دهمین دوره اردوی راهیان نور دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان بهشت خاکی 10 در دو بخش خواهران و برادران از نیمه دوم اسفندماه در حال برگزاری است.

اردوی برادران از 16 تا 20 اسفندماه و اردوی خواهران نیز از ۲۰ تا ۲۴ اسفندماه است که از مناطق عملیاتی چون دوکوهه، فکه، شلمچه، طلاییه، فتح‌المبین، علقمه، خرمشهر، کانال کمیل، هویزه و برخی دیگر از مکان‌های عملیاتی بازدید می‌کنند.

حضور در مناطق عملیاتی شلمچه، اروند و... بهره مندی از روایتگری حاج حسین یکتا  در شلمچه تحت عنوان "بله برون" و برگزاری مراسمات و هیئات جهت استفاده هرچه بیشتر از فضای اردوی از برنامه های این اردوی فرهنگی است.