گزارش تصویری 1 / مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی(دانشگاه علامه طباطبائی)

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۷۹ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
همزمان با چهل سالگی انقلاب اسلامی، مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی(دانشگاه علامه طباطبائی) از امروز آغاز می‌شود.این سری از مسابقات با رویکرد بررسی دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه علامه طباطبایی از امروز ۱۸ الی ۲۰ اسفند ماه در حال برگزاری است و جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی پس از برگزاری مرحله منطقه‌ای و کشوری ششمین دوره، این بار نیز میزبان این دوره از مسابقات خواهد بود.

همزمان با چهل سالگی انقلاب اسلامی، مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی(دانشگاه علامه طباطبائی) از امروز آغاز می‌شود.این سری از مسابقات با رویکرد بررسی دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه علامه طباطبایی از امروز ۱۸ الی ۲۰ اسفند ماه در حال برگزاری است و جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی پس از برگزاری مرحله منطقه‌ای و کشوری ششمین دوره، این بار نیز میزبان این دوره از مسابقات خواهد بود.

از مهمترین ویژگی‌های این دوره می‌توان به تشکیل تیم‌های بین رشته‌ای جهت بررسی و تحلیل همه جانبه گزاره‌ها اشاره کرد. گفتنی است، مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

پس از پایان روز اول این مسابقات امروز مرحله نیمه نهایی برگزار خواهد شد.

نتایج روز اول مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی در دانشگاه علامه طباطبائی به شرح ذیل است.