گزارش تصویری 2 / مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی(دانشگاه علامه طباطبائی)

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۸۳ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
همزمان با چهل سالگی انقلاب اسلامی، مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی(دانشگاه علامه طباطبائی) از امروز آغاز می‌شود.این سری از مسابقات با رویکرد بررسی دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه علامه طباطبایی از دیروز ۱۸ الی ۲۰ اسفند ماه در حال برگزاری است و جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی پس از برگزاری مرحله منطقه‌ای و کشوری ششمین دوره، این بار نیز میزبان این دوره از مسابقات خواهد بود.

همزمان با چهل سالگی انقلاب اسلامی، مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی(دانشگاه علامه طباطبائی) از امروز آغاز می‌شود.این سری از مسابقات با رویکرد بررسی دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه علامه طباطبایی از دیروز ۱۸ الی ۲۰ اسفند ماه در حال برگزاری است و جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی پس از برگزاری مرحله منطقه‌ای و کشوری ششمین دوره، این بار نیز میزبان این دوره از مسابقات خواهد بود.

از مهمترین ویژگی‌های این دوره می‌توان به تشکیل تیم‌های بین رشته‌ای جهت بررسی و تحلیل همه جانبه گزاره‌ها اشاره کرد. گفتنی است، مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

پس از پایان روز روز دوم این مسابقات فردا مناظره پایانی بین دو تیم بامداد (موافق) و ثامن الحجج (مخالف) برای گزاره: "بیداری اسلامی در منطقه متاثر از انقلاب اسلامی ایران است" برگزار خواهد شد.

نام تیم: ثامن الحجج

استاد سرپرست: دکتر سمیرا اسدالهی

۱.  میلاد طهرانی۲.  نیما حمیدی ۳.  بهرام زینتی ۴.  محمد معین جوادی

نام تیم: بامداد

استاد سرپرست: دکتر فرشاد مومنی

۱.  بهرنگ بهروزنیا ۲.  شایان اویسی ۳.  شکیبا بهرامی ۴.  ریحانه نعمت االهی

نتایج روز دوم مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی در دانشگاه علامه طباطبائی به شرح ذیل است.