نتایج دور اول انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی سال 1397

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۹۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
انتخابات با حضور 61 نفر از 75 نفر و مشارکت 81 درصدی مدیران مسئول واجد اخذ رای، در روز یک شنبه 19 اسفندماه 1397 برگزار شد؛ از میان 13 نامزد انتخابات، 2 نفر منتخب عضو اصلی کمیته مشخص شدند و برای انتخاب عضو علی‌البدل با توجه به تساوی آزاء کسب شده توسط 3 نفر از کاندیداها؛ انتخابات مجدد در روز 3 شنبه 21 اسفند 1397 در خانه نشریات دانشگاه برگزار می‌شود.
نتایج دور اول انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی سال 1397

شرکت در دور دوم انتخابات با حضور تمام مدیران مسئول نشریات (چه در دور اول شرکت کرده و چه نکرده باشند) خواهد بود و در این دوره رعایت حد نصاب حضور مدیران مسئول لازم نمی‌باشد.

ترتیب بیشترین آرای کسب شده به شرح زیر می‌باشند:

نتایج آرای ماخوذه:

فاطمه آقازاده: 33 رای

علیرضا خسروزاده: 29 رای

سعیده اسدی:‌ 8 رای

نوید سرادار: 8 رای

حسین همتی‌فر: 8 رای

حمزه خسروی: 6 رای

یونس سبحانی: 6 رای

مریم سیاه منصوری: 6 رای

مهتاب بیات: 4 رای

علیرضا چمن‌زار: 4 رای

فائزه اکبری: 3 رای

زهرا تاجیک: 2 رای

محمدهادی علیمردانی: 2 رای

بدین ترتیب «فاطمه آقازاده و علیرضا خسروزاده» به عنوان «اعضای اصلی»  برگزیده شدند و «سعیده اسدی، نوید سرادار و حسین همتی‌فر» برای انتخاب به عنوان «عضو علی البدل» در دور دوم انتخابات به رقابت خواهند پرداخت.

گفتنی است با عنایت به ماده 36 «شیوه نامه برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته های ناظر بر نشریات دانشگاه ها و شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزات علوم، تحقیقات و فناوری» در شانزدهمین انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی سال 1397، دانشگاه علامه طباطبائی با توجه به داشتن «75 نشریه فعال» دارای «8 سهمیه حق رأی» می باشد.

اسامی نامزدهای دور دوم انتخابات مدیران مسئول  سال 1397 برای عضویت در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه

شرایط رأی دهندگان:

1. تمامی مدیران مسئول نشریات فعالی که فارغ التحصیل و یا اخراج و منصرف نشده باشند و در یک سال گذشته تا تاریخ 4 اسفندماه 97 حداقل یک شماره منتشر نموده اند.

2. در صورت معرفی نماینده از طریق مدیرمسئول، لازم است نماینده با معرفی نامه‌ی مکتوب از سوی مدیرمسئول در انتخابات شرکت نمایند.

اخذ رای فقط با ارائه کارت شناسایی معتبر (کارت دانشجویی، کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه و ...) انجام خواهد شد.