«مراسم معنوی اعتکاف» سال1398 در مسجد دانشگاه علامه طباطبایی تهران

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۴۴۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
«مراسم معنوی اعتکاف» سال1398 همزمان با فرا رسیدن ایام البیض و نیمه ماه رجب و مقارن شدن با نوروز باستانی، در روزهای 29 اسفند 1397 و 1 و 2 فروردین 1398 در سراسر کشور با حضور دانشجویان در مسجد دانشگاه علامه طباطبایی تهران در حال برگزاری است. در این ایام دانشجویان و معتکفین با روزه‎داری و عبادت به تزکیه نفس پرداخته و کرسی‎های تلاوت، قرائت ادعیه، حلقه‎های معرفت، سخنرانی، بیان احکام و طرح مباحث فرهنگی علمی از جمله برنامه‎های ایام اعتکاف است.
«مراسم معنوی اعتکاف» سال1398 در مسجد دانشگاه علامه طباطبایی تهران

«مراسم معنوی اعتکاف» سال1398 همزمان با فرا رسیدن ایام البیض و نیمه ماه رجب و مقارن شدن با نوروز باستانی، در روزهای 29 اسفند 1397 و 1 و 2 فروردین 1398  در سراسر کشور با حضور دانشجویان در مسجد دانشگاه علامه طباطبایی تهران در حال برگزاری است. در این ایام دانشجویان و معتکفین با روزه‎داری و عبادت به تزکیه نفس پرداخته و کرسی‎های تلاوت، قرائت ادعیه، حلقه‎های معرفت، سخنرانی، بیان احکام و طرح مباحث فرهنگی علمی از جمله برنامه‎های ایام اعتکاف است.