۱۰ اردیبهشت 1398 پایان انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۷۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
سومین انتخابات سراسری انجمن‌های علمی‌-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از یکشنبه ۸ اردیبهشت الی سه شنبه ۱۰ اردیبهشت 1398 در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد و تا ساعت ۱۴ ادامه خواهد داشت.
۱۰ اردیبهشت 1398 پایان انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

سومین انتخابات سراسری انجمن‌های علمی‌-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از یکشنبه ۸ اردیبهشت الی سه شنبه ۱۰ اردیبهشت  1398 در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد و تا ساعت ۱۴ ادامه خواهد داشت.
گفتنی است این انتخابات، علاوه بر پردیس مرکزی در دانشکده‌های اقتصاد، علوم اجتماعی و ادبیات و زبان‌های خارجی نیز برگزار شد.

پیش از این اسامی احراز صلاحیت کاندیدای دومین انتخابات سراسری انجمن های علمی به ترتیب دانشکده ها از طریق سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اعلام شده بود و اسامی را می توان از اینجا دریافت کرد.

در این انتخابات دانشجویان با رای به کاندیداهای مورد نظر خود اعضای گروه انجمن علمی دانشجویی رشتۀ خود را انتخاب خواهند کرد. نتایج سومین انتخابات سراسری انجمن‌های علمی‌-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از همین طریق به زودی اعلام می شود.