اعلام نتایج سومین دوره انتخابات شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۷۳۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
دانشجویان منتخب توجه کنند‌: طبق اطلاع قبلی انجمن هایی که تعداد اعضای شورای مرکزی خود را در اساسنامه ذکر نکرده اند، اسامی آن ها 5 نفر اعلام شده است. اعضای شورای مرکزی در صورت تایید مجمع انجمن می‌توانند اعضای خود را به 7 نفر افزایش داده و در اساسنامه خود ذکر کنند. (نفر 6 و7 را می‌توانید از دفتر انجمن های علمی بپرسید)
اعلام نتایج سومین دوره  انتخابات شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی

فرم انتخاب دبیر و مشخصات اعضای شورای مرکزی و اساسنامه پیشنهادی در لینک ذیل موجود  می باشد.

منتخبین موظفند نهایت تا یکشنبه 22 اردیبهشت 1398 نسبت به تکمیل فرم، تشکیل مجمع و تحویل اساسنامه  اقدام کنند.

فرم انتخاب دبیر و مشخصات شورای مرکزی (برای دریافت فرم کلیک کنید)

صورتجلسه انتخابات دبیر

مشخصات اعضا

آغاز به کار فعالیت شوراهای جدید انجمن ها از ابتدای خردادماه می باشد.( به استثنای انجمن هایی که در ترم گذشته فعال نبوده اند.)
منتخبین توجه کنند‌: هیچ الزامی برای دبیرشدن نفر اول کسب کننده آرا در انتخابات، وجود ندارد.
فرم اساسنامه پیشنهادی؛ دانشجویان منتخب می توانند مواردی را به فرم پیشنهادی با رعایت آیین نامه و تایید 2/3 اعضای مجمع اضافه کنند. همه انجمن ها موظفند تا تاریخ 22 اردیبهشت یک نسخه از اساسنامه را به همراه صورت جلسه تایید مجمع، به دفتر انجمن های علمی تحویل دهند.

کلید واژه ها: اعلام نتایج سومین دوره انتخابات شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی