لیست امید یا ناامیدی؟! "مناظره بر سر عملکرد سه ساله فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی"

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۷۸۵ اخبار فرهنگی تشکل ها
به همت انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش "مناظره بر سر عملکرد سه ساله فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی" با حضور ابوالفضل دلاوری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، اکبر اعلمی نماینده مجلس ششم و هفتم، مصطفی کواکبیان عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و عضو فراکسیون امید مجلس به همراه پرسش و پاسخ دانشجویی سه‌شنبه۱۷ اردیبهشت‌ 1398 در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.

به همت انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش "مناظره بر سر عملکرد سه ساله فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی" با حضور ابوالفضل دلاوری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، اکبر اعلمی نماینده مجلس ششم و هفتم، مصطفی کواکبیان عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و عضو فراکسیون امید مجلس به همراه پرسش و پاسخ دانشجویی سه‌شنبه۱۷ اردیبهشت‌ 1398 در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.