از سوی جهاد دانشگاهی علامه طباطبایی؛ اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویی ویژه قرآن کریم ۳۰ اردیبهشت برگزار می‌شود

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۸۸۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها تشکل ها کانون ها نشریات
جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویی ویژه دوره فعلی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم را برگزار می‌کند.

جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویی (ویژه نمایشگاه بین المللی قرآن کریم)، را ۳۰ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار می‌کند.

این مسابقات برای اولین بار به ابتکار معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی و جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی و با حمایت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان جهاد دانشگاهی، با هدف ترویج سبک زندگی قرآنی و با شعار «قرآن معنای زندگی» در بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم واقع در مصلی بزرگ امام خمینی تهران برگزار می‌شود.
در این مسابقات ۸ تیم دانشجویی بر سر گزاره‌های: جدایی دین از سیاست موجب بی اخلاقی سیاستمداران می‌شود، مشکل نهادینه نشدن قرآن، نه در مرحله سیاستگذاری بلکه در مرحله اجرا است.  سبک زندگی اسلامی در دوره معاصر ایده‌ای سیاسی و ایدئولوژیک است.  سبک زندگی قرآنی با اقتضائات زمانی و مکانی عصر حاضر قابل اجراست.  در دنیای تجارت اخلاق مداری مانع پیشرفت است.  فعالیت‌های قرآنی فاقد سیاست‌گذاری واحد است. به مناظره خواهند پرداخت. و تیم‌های جدال احسن و منتصرین از دانشگاه شهید بهشتی، تامل و ثامن الحجج از دانشگاه علامه طباطبایی، همپاد و تنقیح مناط ترافرازنده از دانشگاه تهران، شمس اشموس از دانشگاه فرهنگیان و هنر و عقل سرخ از دانشگاه امام صادق حضور خواهند داشت.

گفتنی است، این مسابقات در سه روز ۳۰، ۳۱ اردیبهشت و ۱ خرداد ساعت ۱۷ تا ۱۹ در نمایشگاه قرآن شبستان مصلی امام خمینی (ره) و مرحله فینال و مراسم اختتامیه، پنجشنبه ۲ خرداد ساعت ۲۱ تا ۲۳ در بخش دانشگاهی شبستان مصلی برگزار خواهد شد.