برگزاری مسابقه عکاسی" ماه در قاب" در دانشگاه علامه طباطبایی

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۰۲ اطلاعیه ها کانون ها
کانون فیلم و عکس دانشگاه علامه طباطبایی مسابقه عکاسی "ماه در قاب" را برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه برگزار می‌کند.
برگزاری مسابقه عکاسی" ماه در قاب" در دانشگاه علامه طباطبایی

این مسابقه ویژه‌ی شب قدر، عید فطر و روز قدس است و به سه اثر از آثار برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند حداکثر شش عکس را به صورت فایل و با مشخصات نام، نام خانوادگی، شماره تماس، موضوع انتخابی با هشتگ #ماه_در_قاب به آیدی: kanoon_filmooaks @تا ۲۰ خرداد ارسال کنند.

لازم به یادآوری است آثار بدون مشخصات به مرحله داوری راه پیدا نخواهد کرد و در صورت ویرایش عکس ارسالی باید به مقداری باشد که به اصالت عکس خدشه‌ای وارد نسازد.

شرایط شرکت در مسابقه

1⃣ویرایش مجاز؛ به مقداری که به اصالت عکس خدشه‌ای وارد نسازد.

2⃣شرکت برای تمامی فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه علامه مجاز می باشد.

3⃣محدودیت تعداد آثار: ۶ عکس

جوایز مسابقه: نفر اول: ۱۰۰ هزار تومان -  نفر دوم: ۷۰ هزار تومان - نفرسوم : ۵۰ هزار تومان

مهلت ارسال آثار: ۲۰خرداد۹۸ شرکت کنندگان میبایست آثار خود را به صورت فایل با مشخصات زیر: نام، نام خانوادگی، شماره تماس، موضوع انتخابی با هشتگ #ماه_در_قاب به آیدی: @kanoon_filmooaks ارسال کنند. آثار بدون مشخصات به مرحله داوری راه پیدا نخواهد کرد.