برگزاری مسابقه دانشجویی"هنر در پیشگاه اربعین"

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۰۳ اطلاعیه ها کانون ها
واحد کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبایی مسابقه‌ای با موضوع" هنر در پیشگاه اربعین" برگزار می‌کند.
برگزاری مسابقه دانشجویی"هنر در پیشگاه اربعین"

این مسابقه ویژه دانشجویان سراسر کشور است و جهت انتخاب برترین آثار هنری دانشجویی با موضوع اربعین در محورهای مختلف از جمله فیلم کوتاه، کلیپ، عکس، اینفوگرافی، داستان‌نویسی، خاطره‌نویسی، نمایشنامه‌خوانی، موسیقی آئینی، مذهبی، شعر آئینی، پرفورمنس، تئاتر صحنه‌ای، تئاتر خیابانی به اجرا در می‌آید.

براساس این گزارش مهلت ارسال آثار تا ۳۰ خرداد است و اختتامیه و اعلام نتایج ششم مهرماه برگزار می‌شود.

علاقمندان می‌توانند جهت نام‌نویسی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۸۳۹۳۵۱۷-۰۲۱ تماس بگیرند.