با حضور مدیران و نمایندگان مدیران مسئولان نشریات دانشگاهی: هفدهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی آغاز به کار کرد.

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۶۴ اخبار فرهنگی نشریات
مراسم افتتاحیه هفدهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی با حضورحجت الاسلام و المسلمین صالحی معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی و مهندس عسکری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مدیران و نمایندگان مدیران مسئولان نشریات دانشگاهی در مجتمع عصر انقلاب برگزار شد.

در این مراسم دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان و اعضای سابق شورای مرکزی ناظر بر نشریات بر اهمیت و نقش نشریات دانشگاهی بر فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و همچنین ضرورت آگاهی دانشجویان نسبت به ظرفیت‌های این عرصه، تاکید کرد.

وی حوزه نشریات را باوجود سختی‌ها و مشکلاتش، یکی از مهمترین عرصه‌هایی خواند که همراه با خلاقیت و نوآوری بوده و از تنوع بسیار بالایی برخوردار است. وی افزود ذائقه‌های مختلف در حوزه نشریات امکان نقش آفرینی دارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی یکی از ویژگی‌های حوزه نشریات را اعطای توانمندی‌های خاص و ویژه به فعالان این حوزه دانست و تاکید کرد: دانشجویان بایستی توانمندیهای کسب شده در این حوزه را در بعد از فارغ التحصیلی هم تقویت کنند و بینش درست را در جامعه فراهم آورند.

دکتر غفاری، حوزه نشریات دانشگاهی را بسیار پر اهمیت خواند و بر حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از این حوزه و فعالان آن و استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این حوزه تاکید کرد.

وی همچنین از انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه علمی کاربردی با هدف آموزش و انتقال مهارت در عرصه رسانه و روزنامه نگاری به دانشجویان خبر داد.
معاون فرهنگی و اجتماعی در پایان باتوجه به شرایط پر تغییر اجتماعی و سیاسی امروز، بازنگری در شیوه نامه‌ها و آئین نامه‌ها را ضروری عنوان کرد.

دکترعالی پناه، عضو حقوقدان شورای مرکزی ناشر بر نشریات دانشگاهی در این مراسم گفت: در تمام ادوار، شورای مرکزی ناظر و وزارت علوم، اراده خود را در خصوص رعایت کامل قانون و اجرای صحیح آن آشکار کرده است.
وی افزود: دانشجویان می‌بایست خودشان را ملزم به اجرای قوانین بدانند و همچمنین آن را مطالبه کنند.

حجت الاسلام صالحی، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها،  حوزه نشریات را یکی از بزرگترین نمادهای آزادی و آزادی بخش تاریخ در عرصه اجتماعی دانست و فعالیت در این حوزه را به دلیل ذات آزادی خواهی انسان، دغدغه‌های شخصی و انسانی خواند.

وی افزود: فضایی که در نشریات دانشجویی وجود دارد با بیرون دانشگاه متفاوت است. در فضای دانشجویی، تأثیر این حوزه مضاعف بود و
قوام بخش فکر و اندیشه است.

حجت الاسلام صالحی، خاطر نشان کرد: بزرگترین روشنفکران امروز جامعه تأثیر گذارترین عوامل در فضای روشنگری جامعه، دانشجو و دانشگاه بوده‌اند.
و قطعاً بنگاههای رسانه‌ای ملی آینده، توسط دانشجویان اداره خواهند شد.

وی عوامل صیانت از آزادی را اخلاق، علم، توجه به گفتمان علمی دانشگاه توأم با امید آفرینی خواند و شجاعت، گفتارحکیمانه و عاقلانه، امیدبخشی و ابتکار و کار خلاقانه را از ضروریات فعالیت در حوزه نشریات خواند.

هفدهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی، در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه- ۲۰-۱۸ خردادماه ۱۳۹۸ در سازمان پژوهش-های علمی و صنعتی ایران (مجتمع تحقیقاتی عصر انقلاب) برگزار می‌شود.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛