راه یابی فیلم کوتاه فرید حاجی دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی به مرحله نهایی جشنواره نهال

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۶۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
فیلم کوتاه «ابر انسان» به کارگردانی فرید حاجی به عنوان پنجمین تجربه کارگردانی وی بعد از ساخت فیلم‌های کوتاه «میدون»، «خودیزه»، «انجام دادن چیزی» و «چرخ» به مرحله نهایی جشنواره نهال رسید.

فیلم کوتاه «ابر انسان» به کارگردانی فرید حاجی به عنوان پنجمین تجربه کارگردانی وی بعد از ساخت فیلمهای کوتاه «میدون»، «خودیزه»، «انجام دادن چیزی» و «چرخ» به مرحله نهایی جشنواره نهال رسید.

در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: شمس مستوری در اتاق کوچکى براى خودش خلوت کرده در مطالعات فلسفه غرق است. دخترى به اتاق او می‌آید و از او دعوت می‌کند در مهمانى طبقه بالا شرکت کند.

دیگر عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از: نویسنده و کارگردان: فرید حاجی، مدیر فیلمبرداری: وحید ابراهیمی، صدابردار: وحید رضویان، بازیگران: وحید میسمی، مینا عبدی، امیربهادر کریمی، محسن موسوی، منشی صحنه: بهار حسنی، طراح صحنه: فرید حاجی، طراح صحنه و لباس: رها دادخواه، دستیاران کارگردان: علی کیا داه، سیاوش ثابت قدم و فاطمه الوندی، دستیار اول فیلم بردار: مهدی افروغ، گروه فیلمبرداری: فرهاد رستمی، پریا صادق بیگی و امین ابراهیمی، عکاس: محمد نظری و علی خسرو شاهی، چهره پردازی: مهناز قربانی و عاطفه رضایی، گروه تولید: علی معینی، سعید معینی و شاهان شکیبایی.

نمایش فیلم کوتاه های نهال شانزدهم از روز سه شنبه بیست و یکم خرداد ماه 1398 تا سه شنبه 28 خرداد 1398 پابرجا خواهد بود و رزرواسیون سانس های نمایش از طریق وب سایت تیکس پارس انجام خواهد شد. برنامه نمایش به شرح زیر می باشد:

جهت رزرو رایگان سانس ها به وب سایت tixpars.com مراجعه فرمایید.

برنامه نمایش فیلمهای جشنواره نهال شانزدهم

در جشنواره نهال ۱۶ از ۵۷۳ اثر ملی رسیده به دبیرخانه نهال ۹۵ اثر و از ۲۰۷ اثر بین الملل رسیده ۱۳ اثر پذیرفته شد. جشنواره نهال ۱۶ در چهار بخش فیلم کوتاه (داستانی/تجربی/انیمیشن/مستند/سال اولی)، فیلمنامه، عکس فیلم و پوستر فیلم از بیستم تا بیست و نهم خرداد ماه برگزار خواهد دشد.

جشنواره نهال از بیست و یکم تا بیست و هشتم خرداد ماه در سالن فارابی دانشگاه هنر به اکران فیلم کوتاه های منتخب میپردازد.
همچنین گالری عکس فیلم و پوستر فیلم از بیست و دوم تا بیست و هشتم خرداد ماه در گالری خانه هنرمندان برگزار خواهد شد.

اسامی فیلم کوتاه های داستانی راه یافته:
1.ابرانسان - فرید حاجی (دانشگاه علامه طباطبایی)
2.اضافه بار - یاس میلانی (دانشگاه سوره)
3.او که اهلی نشد - صالح کاشفی (دانشگاه پارس)
4.آیسان - مهرشاد خردمندی (دانشگاه سپهر اصفهان)
5.آئونیوم - محمد نخعی ( دانشگاه هنر تهران)
6.بلوبری - علی جعفر آبادی ( دانشگاه سوره )
7.به چیزی دست نزن - ارغوان حیدر اسلام (دانشگاه سوره)
8.بهتر از نیل آرمسترانگ - علیرضا قاسمی (دانشگاه هنر تهران)
9.پازل - میثم حسنلو (دانشگاه علمی و کاربردی شرکت صوتی و تصویری سروش)
10.تاناکورا - امیررضا رشتی (دانشگاه سوره)
11.جشن - بهنام عابدی( دانشگاه سوره)