فراخوان ثبت نام شرکت در جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه

معاونت فرهنگی اجتماعی در نظر دارد جشن یکپارچه دانش‌آموختگان دانشگاه را برای کلیه مقاطع تحصیلی برگزار نماید. کلیه دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ورودی ۱۳۹۳، کارشناسی ارشد ورودی ۱۳۹۴ و دکتری ورودی ۱۳۹۲ می‌توانند بامطالعه اطلاعیه صادره شده از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی نسبت به ثبت‌نام شرکت در این آیین تا تاریخ ۳۰ خردادماه جاری اقدام نمایند. لازم به ذکر است رتبه های برتر (اول تا سوم) رشته های تحصیلی نیاز به ثبت نام ندارند.
فراخوان ثبت نام شرکت در جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه

معاونت فرهنگی اجتماعی در نظر دارد جشن یکپارچه دانش‌آموختگان دانشگاه را برای کلیه مقاطع تحصیلی برگزار نماید. کلیه دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ورودی ۱۳۹۳، کارشناسی ارشد ورودی ۱۳۹۴ و دکتری ورودی ۱۳۹۲ می‌توانند بامطالعه اطلاعیه صادره شده از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی نسبت به ثبت‌نام شرکت در این آیین تا تاریخ ۳۰ خردادماه جاری اقدام نمایند. لازم به ذکر است رتبه های برتر (اول تا سوم) رشته های تحصیلی نیاز به ثبت نام ندارند.