جلسه ی مجمع عمومی انجمن علمی - دانشجویی مدیریت بیمه اکو با استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد.

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۸۱ انجمن ها
جلسه ی مجمع عمومی انجمن علمی - دانشجویی مدیریت بیمه اکو یکشنبه ۱۹ خرداد 1398 در محل آمفی تئاتر دانشکده ی بیمه اکو با سخنرانی دکتر آتوسا گودرزی رئیس دانشکده بیمه اکو برگزار شد.

جلسه ی مجمع عمومی انجمن علمی - دانشجویی مدیریت بیمه اکو  یکشنبه ۱۹ خرداد 1398 در محل آمفی تئاتر دانشکده ی بیمه اکو  با سخنرانی دکتر آتوسا گودرزی رئیس دانشکده بیمه اکو برگزار شد.

دکتر گودرزی با اشاره به ظرفیت های موجود و ارائه ی رهنمود های لازم و پیشنهاداتی درخصوص ارتقای فعالیت های علمی- دانشجویی، انجمن علمی را پر کننده خلا فعالیت های آموزشی در دانشگاه ها دانستند و بر برگزاری کارگاه های تخصصی رشته های مختلف بیمه ای با تکیه بر برنامه ای بلند مدت تاکید فرمودند.

پس از ایشان معاون پژوهشی دانشکده، دکتر افقی، و استاد مشاور انجمن و عضو محترم هیئت علمی دانشکده، دکتر اسلامی بیدگلی نکات ارزشمندی را مبنی بر تقویت فعالیت های علمی و فرهنگی در قالب انجمن ها متذکر شدند و فرمودند اعضای هیئت علمی دانشکده برای همکاری با انجمن علمی آمادگی کامل دارند.

در پایان، دبیر انجمن علمی- دانشجویی دانشکده ی بیمه اکو، با اشاره بر لزوم شرکت فعالانه ی دانشجویان در انجمن علمی دانشکده، اهداف و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت انجمن را برشمرد.